DreamTeam

Inget Dreamteam 2016/2017

22 nov, 2016
Tyvärr har vi inget Dreamteam säsongen 2016/2017. Här på sidan kan ni se lite bilder och läsa lite om laget som fanns.

Klubbhuset besöker oss på Wings Jul

10 dec, 2018
Sm square img 6780
Klubbhuset kommer vara hos oss i Pinntorpshallen på fredag och sälja bland annat den nya föreningsoverallen.
Md img 2241
Dreamteam & Kändislaget i Scandinavium 20141206
Md img 2227
Md img 2189
Md img 2234
Md image
Kungälv Cup
Md image
Md image
Silverjubel

OM DREAMTEAM

Dreamteam är det lag inom Landvetter Wings organisation som riktar sig till ungdomar & vuxna i åldern 17-23 år med särskilda behov eller någon form av funktionsnedsättning.
Laget innehåller både tjejer och killar i varierande åldrar samt utveckling. Denna verksamhet riktar sig mot dem som ej är rullstolsburna.

Vi ser till individen och dess utveckling tillsammans med laget i större utsträckning än jämnårigas strävan efter att nå sportslig framgång.
Vi bedriver vår träning utan föräldrar eller assistenter närvarande, vilket i sin tur ställer vissa krav på funktionshindrets komplexibilitet.
I klartext betyder detta att det bör föreligga ett eller flera funktionhinder av lindrigare art för att kunna medverka.
Våra aktiva skall kunna ta instruktioner och inneha en viss social kompetens för att fungera i gruppen och föreningens aktiviteter.

Om ovanstående beskrivning passar in så är ALLA som vill välkomna att pröva på den fantastiska sporten innebandy tillsammans med oss och massor av härliga individer som gör så gott dom kan utifrån de förutsättningar som föreligger.
Vi som tränar laget är 3 föräldrar med gedigen erfarenhet inom ledarskap, idrott och innebörden av att leva med och mot särskilda förutsättningar.

Claes, Magnus och Michael.

Md dt
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub