Herr - Legends

Komfortabel seger mot Hisingskärra

Publicerad 2020-10-27 19:27
Img 2219

Så, då var ytterligare en hemmamatch till enda och ytterligare en seger bärgad.

Det var en sargad trupp som kom till start. Oscar kände av Victors skada sedan senaste träningen, Jeppan åt middag, Perra var bakfull och Johan är som alltid kroniskt invalid.

Precis innan matchstart uppstod svåra beslut. Tina var ensam i sekket och Kant stod bredvid och frågade om han skulle hjälpa Tina eller sköta Instagram. Coach-Johan sneglade intetsägande i luften innan han beslutade sig för att prioritera Instagram.

Innan start var det inte många överraskningar, förutom att Coach-Johan satte in sig själv i PP, utnämnde sig själv till första straffskytt och krävde att få avsluta alla anfall.

Matchen startade i ett rasande tempo. Drikard råkade hänga en balja efter assist av Målvakts-Mackan. Lille-Mått pepprade Hisingskärras målvakt med en miljard backskott. Jens visade upp Xavi-liknande kvalitéer som förvånade alla. Efter ett ställningskrig under första tredjedelen av matchen började målen att hagla in till Legends favör. Rakke bjöd på fula och fina mål innan firma Jeppan-Ödman avslutade matchen på egen hand.

Matchens utropstecken - Jens Bergström. Trots att han dygnat (han sa att det berodde på två små barn men ingen trodde på honom) var han solid i defensiven och drivande i anfallen. Var inne på 2 mål framåt och två mål bakåt. Klass för sig.

Matchens frågetecken - Coach-Johan. Utgick efter ställningen 3-3. Matchen slutade 13-5 och det var mycket tack vare Johans avhopp.

3+ - Jens Bergström. Motivering enligt ovan.

2+ - Jeppan/Ödman. Bjöd på klassmål efter klassmål. Gjorde motståndarna såpass förvirrade att de till slut började prata finska utan framgång.

1+ - Tobias Bengtson. Grovjobbare utav rang. Kämpade och slet men var ändå inte nöjd med sin match. Gjorde 0 poäng men skyllde på att Adam och Oscar missade öppna mål.

Nu vankas ytterligare en halvloj träning innan det är dags för en enkel bortamatch mot IBK Göteborg på söndag 12:00.

Anton Joelson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub