Herr - Legends

Serieledarnas segersvit fick ett brutalt slut

Publicerad 2021-11-28 19:14
72876c53 e697 4b16 adfb ff474b1fe834
Kan det vara så att de 15 locken med öl som stod i omklädningsrummet lockade gubbarna till en fantastisk insats? Svaret är nog ja på den frågan ?

Referat

Legends – Fd obesegrade serieledarna 9-3

Referatkillen väljer att spela sarg ut och låta några av lagets mest profilstarka spelare summera matchen. Nedanstående pojkar fick frågan "Kan du kort ge din personliga analys av gårdagen match?".

Martin "O'boy" Laanemets

Första periodens inställning satte sig på alla spelare idag och vi är påkopplade från minut 1 till sista man gick hem från John Scotts 02:00. En kanoninsats helt enkelt där jag vill passa på att gratulera mig själv till första innebandymålet på ca 15 år. Bollen har nu lagts på hyllan hemma bredvid familjekorten.

Per "EGT" Larsson

Ute på restaurang med Sussi.

Jesper "Kant" Westerman

Legends kliver in på plan till tonerna av Thunderstruck taggade till tusen. En strukturerad uppvärmning och tidiga ankomster gav ännu mer pepp och taggning. Lagfesten hägrade i horisonten vilket gjorde en förlust till en omöjlighet. Hög lägsta nivå. Få misstag. Relativt mycket skott. På gränsen till överskattning av motståndet (bara bra). Hårt spel och ett jävla jobb.

Johan "Coach" Bergström

Dominerar alla tre perioder. Samtliga spelare kommer upp i nivå och vi tummar inte på hemjobbet en enda gång. Som en av deras spelare summerade det "hur orkar ni vara lika taggade i första som i sista minuten" en inställning vi givetvis ska ta med oss vidare under säsongen. Kort sagt helt klart årets bästa insats.

Sebastian "Lille-Mått" Morén

Börjar starkt och fortsatte spela misstagsfri innebandy och skapar bra lägen. Känns som Sörgården inte hade chansen idag helt ärligt.

Alex "SM-vinnare" Pettersson

Samtliga killar i laget kämpade och gav sig fasiken på att vi skulle vinna, vi vann många närkamper och vågade gå rakt på kasse när läge skapades! Mackan var grym i målen men vi gjort ett jättejobb med att täcka alla skott vi kunde. Per hade minst 8 täckta. Vi hade ett bra lugn i passningsspelet och gjorde inte många Hawaii-passningar, vi utnyttjade alla spelare.

Linus "Rakke" Rakkenes

Tycker att redan innan i omklädningsrummet så osade de nervositet och mer hunger än vad vi haft tidigare denna säsong. Påminner lite om pojksnoppstiden. Alla ville verkligen vinna. Tycker även att när vi gör 2-0 på ett mål som borde vara bortdömt så får vi momenten och för en gång skull ett "skitmål " till vår fördel. Även att vi höll ett lugn när motståndarna började gnälla och spela ganska fult. Stundtals väldigt fin innebandy men framför allt spelade alla kedjor efter sina förutsättningar

Jens "Geten" Bergström

Bra pepp, koncentrerat spel. Vi spelar vårat spel och sänker inte tempot när de försöker. Vi hittar bra byten med boll.

Rikard "Lash" Andersson

Haha vadå?

Matchens tre stjärnor

+++ Mr O´boy

Vägrade att själv skriva referatet då han ansåg det narcissistiskt att ge sig själv betyget som bäst på plan (trots att han själv tyckte det). Stundtals svårt att känna igen Laane, fram till dess att han gjorde sin patenterade slow motion-vurpa.

++ Simon "Junioren" Eckerman

Kommentarer överflödiga. Får alltid en massa plus, och även Fat ass-kalsonger av Pärlan.

+ Victor "Vickan" Fundberg

Höstlövens konung. Solid defensiv varvades med spelskickliga uppspel.

Anton Bromander
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub