Herr - Legends

Torsk i Grundsund

Publicerad 2020-10-19 20:45
Grundsund

Matchreferat Grundsunds IF - Legends 11-8

Trots en kanonstart på matchen så lyckades hemmalaget Grundsunds IF vända och vinna matchen med 11–8 där det stora haveriet i Wings kom i period nummer 2 (6-1) och där tappade vi matchen.

Då undertecknad inte närvarade har jag låtit er spelare ( i den mån ni svarade) att summera matchen. Jag bad om två,tre meningar av er. Vissa tog det lite väl seriöst, andra inte.

Summering:
Tobias Bengtson Lichy : "Ah okej, tuff match, de hade ett par pannbandslirare som trodde de lirade i SSL, sluta sug på bollen! De är ingen jävla cola... Springer man runt och tror sig i div5 så är de inte mer än rätt att få bo i en sån fiskehåla som grundsund, tog ju fan år att ta sig dit...

Innebandy är jävligt mycket psyke, släpper man 1-2 snabba så måste man sen strypa de, helt, spela skittråkigt men liksom få bort momentum på de man möter, nu gör vi inte detta o då släpper vi 6 direkt...

bra sista period, där visade vi klass. o va rätt så nära på att komma ikapp, en riktig idiotutvisning på namne gör att vi tappar den chansen lite... Men hängde en direkt sen ändå, men de va 2 min vi hade behövt anfalla för.

Domarna va fan sämre än den norska domaren som dömde Chelsea vs Barcelona år vete fan, de hade fan ingen aning om någonting...."

Anton Joelson :"Jeppan ber snällt innan matchstart "kan vi vara med från början". Morris efter att Grundsund gjort 10-4 till Ludde "det är ingen fara Ludde". Ska tilläggas att det var en monsterskott som Ludde inte kunde göra någonting åt. Ödman efter matchen "gör man två mål får man ta två cigg".


Marcus Ödman: "Det var en lång resa och lika lång match efter att dom två domarna som antagligen är släkt till halva laget skulle dricka kaffe i 20 minuter i varje paus, något som inte gjorde deras insats bättre kan vi fastställa."

Ludvig Strid :"Hmm"

Jonathan Lager: "Domarna va duktigt tappade, anmälan till förbundet ett måste, kaffet i paus va viktigare än matchen såg det ut som.

Antons kommentar när en grundsunds spelare ställer sig framför vår bänk i deras pp å frågar om vi alla vart misslyckade piloter, då klämmer han till med "ja, men våra föräldrar är inte syskon iallafall" grundsunds spelaren vände på klacken och gick"


Jesper Kroon: "Dom fick oss lite dit dom ville. De märktes när folk i laget började använda inavel emot dem i olika dispyter.

Golvet var halare än en curling plan och bollen studsade faaaan"


Victor Fundberg: "Det blir svårt att vinna en match där vi spelar dåligt och dessutom möter 7 gubbar (domarna blev tydligen värvade till Grundsund precis innan startsignalen). Utöver det så tar vi med oss första och sista 10 och lämnar kvar resterande 40 minuter i Grundsund och hoppas på att aldrig behöva återvända för att spela innebandy där igen."


Simon Eckerman : "Vi öppnar starkt och tror detta kommer bli en promenadseger. Sen tar vi 237 utvisningar och släpper in dem i matchen - återigen. Fanns många ursäkter, domare, golvet va dåligt, det va fredag kväll, det va för mycket salt i luften."


Till sist:
Coach Johan Bergström : "Tunnan sänkte deras tjej. Då sprang deras lagkapten fram och sa va fan håller du på med din jävla tjockis.

Bengan jublar innan bollen gått i mål på sin första kasse. Deras lagkapten sa något i stil med: "Ni är inga vidare piloter. Varpå Anton svarar att: Mina föräldrar inte är syskon i alla fall."

Martin Laanemets
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub