F0910

Det lackar mot jul

Publicerad 2018-12-16 20:57
Jultomte 29540
Sista seriematcherna innan juluppehållet är nu avverkade och vi önskar alla en god jul och ett gott nytt år.

Redan tredje advent och nu tar laget en mycket välförtjänt vila över helgerna. Nästa träning är inte förrän fredagen den 11:e januari. Vi kör på samma tider och vi kallar till träningarna i vanlig ordning. Så njut av julledigheten, passa på att dricka mycket julmust (och glöm inte att samla pantflaskor till vår Panta mera-insamling).

Det har varit en händelserik säsong så här långt. Och då menar jag i hur stora kliv alla tagit i utvecklingen. Otroligt kul att se. Vi ledare har ju försökt att rotera spelarna på olika positioner. Det är inte alltid populärt hos tjejerna och det kan bli lite rörigt på planen när man spelar på en ovan position men det är väldigt nyttigt att pröva på flera positioner och i längden kommer det gynna oss som lag.

Vi har hunnit med två matcher oxå...

Den första av två matcher denna tredje advent, gick av stapeln i Olofstorp. Närmare bestämt i Bergumskolan. Det var ett gäng laddade tjejer som var på plats tidigt denna morgon. Bergum-tjejerna var många och stora men våra tjejer höll jämna steg och det var en jämn match hela vägen där bollen tyvärr inte studsade åt rätt håll för oss denna dagen. Bollen ville inte in helt enkelt. Chanser saknades inte men Bergums målvakt var omutlig eller så smet bollen strax utanför stolparna. Men hatten av till tjejerna som slet hela matchen och som skapade mängder av chanser framåt och bröt massor av motståndarnas anfall bakåt. Som tur var hade ledarna med sig en kasse med julgodis från Wings jul-firande och förlusten rann av tjejerna lika fort som det tar att säga skumtomte.

match nr 2 denna söndag var på hemmaplan i Pinntorp. En ny laddning tjejer (plus några dubblerande) körde uppvärmningsruscher i korridoren. Motståndare denna gång var Pixbo och det pratades innan matchstart om att det skulle pratas mer på planen mellan spelarna och att vi skulle ge allt vi hade i sista matchen innan upphållet. Pixbo gick ut hårt och fick in några mål och vi kom aldrig ikapp ett för dagen vassare Pixbo. Men vi krigade hela vägen och fick lite bättre ordning på passningar i andra perioden och då kom också lite fler Landvetter-mål. Varje mål firades med stor glädje och publiken tackades med Andra sidan är ni klara såklart. Även det här gänget fick ta del av den djupa julgodis-påsen och förlusten var ett minne blott. Tänk vad lite godis kan göra.

Nu är det dax att njuta julledighet. Vi ledare vill önska alla tjejerna (med familjer) en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub