F0910

Söndagens matcher

Publicerad 2018-12-09 18:16
Img 6843

Väckarklockan ringde som till en skol/arbetsdag men det var inte skola och jobb som stod på schemat utan match mot Pixbo hemma i Pinntorpshallen.

Samling 7.15 och vi pratade om att ha snabba ben, många skott, långa passningar och ha kul.

Matchstart 8.00 och trots den tidiga helgtimmen var tjejerna med från start och höll ett högt tempo. Det är stort fokus från tjejerna att speltiden ska vara rättvis. De tycker ofta att tiden de får spela är kortare än när de vilar. Vilket tyder på att de vill spela och det är kul. Vi ledare kämpar med att göra det så rättvist som möjligt men såklart går tiden snabbare när man är inne på plan.

Vi gick till pausvila med 0-2

I vilan pratade vi om att fortsätta skjuta mot mål. Nån gång måste ju bollen leta sig in i mål.

I andra perioden fortsatte vi springa och skjuta men målvakten var duktig och stor och kanske blev vi lite stressade av att Pixbo pillade in både 0-3, 0-4 och 0-5.

Och sen helt plötsligt var bollen inne i vårt mål igen. Men hur?? Det visade sig att det var hål i nätet och bollen hade letat sig in lite från sidan. Ett nytt mål fixades fram och tavlan stod kvar på 0-5.

När det var 2,5 min kvar av matchen kom så äntligen vårt första mål. Och strax därefter vårt andra!!! Ett härligt bevis på att vi inte slutar spela när vi ligger under och tiden börjar rinna ut.

Men det var inte slut här...


Ett par timmars vila blev det för några av tjejerna innan det var dags att bege sig till Hjällsnäshallen och möta Lerum där nya fräscha lagkompisar anslöt till match.

Uppladdningen i omklädningsrummet bestod av dans för att få igång tjejerna.

Även i denna matchen var målvakten i motståndarlaget omutlig och efter några turmål från Lerum så slutade dagens andra match även den med förlust - 0-3.


Sista träningen för 2018 blir nu på tisdag 11 December.

Och sista matchen/matcherna söndagen den 16 December.

På fredag, 14 December, är det dags för Wings julavslutning med julfika och luciatåg. Kallelse har kommit.

Vi återkommer med datum för första träningstillfället 2019.

Go Wings F09/10!!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub