Föreningsdomare

Nya möjligheter för föreningsdomare

Publicerad 2017-04-11 12:23

På ordförandekonferensen den 22 mars fastslogs det att våra föreningsdomare dömer på grön och blå nivå som tidigare samt i de lägre serierna i Pantamera röd. Det innebär att de föreningsdomare som dömt tidigare år, har möjlighet att gå en föreningsdomarkurs röd och dömer även hemmamatcherna i de lägre Pantamera serierna.

Kurstiden för föreningsdomare röd är på 6 klocktimmar och innehåller även utbildning om utvisningar, staff och matchstraff. De domare som väljer att gå utbildningen har även behörigheten att döma på grön och blå nivå.

Det arrangeras en föreningsdomarkurs röd för enbart tjejer som efter utbildningen har möjlighet att döma i Ladies only, en innebandyturnering för tjejer som arrangeras av Partille IBS 5-7 maj.

Kursen arrangeras onsdag 3 maj och torsdag 4 maj 18.00-21.00 bägge kvällarna i Svingelns sporthall. Inbjudan till kursen mejlas ut separat. Kurskostnad är 1000 kr (de som går nu i maj behöver ej gå under hösten)

Vi kommer att arrangera nya föreningsdomarkurser och fortsättningskurser för de som bara vill döma upp till 11 år och även föreningsdomarkurs röd under september (mer information om de utbildningarna mejlas ut under juni när alla datum är spikade)

De lokala tävlingsföreskrifterna hittas här http://www.innebandy.se/Global/SDF/Goteborg/Lokala%20förutsättningar%202017-2018%20orginal.pdf

Ulrika Ljunggren
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub