Ale borta

Publicerad 2018-11-25 17:28
26cf1bc9 b2a1 4ffd 8e42 c78f79701049

Sist vi mötte Ale -06 i Kronans idrottshall fick vi vända hemåt med en svidande förlust.

Skulle det bli lika idag?

Nepp, det skulle inte bli så sa tjejerna före matchen.

Lite trevande start på matchen. Kändes som om vi hade lite mer tryck på Ale men inga riktiga målchanser och inga mål. Men i nionde match minuten så gör vi äntligen mål och tar ledningen. Känns som om det släpper helt då och vi tar över matchen fullständigt. Innan perioden är över har vi ökat på till 4-0.

I paus pratade vi om att inte tappa fokus utan fortsätta spela och försöka snäppa upp farten och få lite högre tempo.

Sagt och gjort. Lite bättre fart och 5-0 kommer direkt i andra perioden. Fortsätter med bra spel och fint passningsspel under hela perioden. Målen trillar också in och vi går till paus med hela 9-0.

I paus pratade vi om att hjälpa Emmie så hon skulle få hålla nollan samt att försöka träna på uppspel och mer rörelse på forwards.

Tempot går ner igen under tredje perioden men målen fortsätter att ramla in. Vi vinner med hela 14-0.

Emmie i mål har inte mycket att göra men räddar ett friläge och efterföljande retur. Backarna spelar lugnt och gör några snygga överlapp under matchen. Kedjorna fram hade många fina kombinationer. Lite själviska ibland men bra spel överlag.