Publicerad 2018-12-08 22:34
6e911818 9cb4 4991 b59e 2a5537205fe6

Ny helg och ny match mot Pixbo!

Förlust senast och det ville vi inte vara med om igen.

Tyvärr började Pixbo lite bättre än oss och vi fick inte fast bollen i anfallszonen som vi ville. Vi körde fast i mittzonen gång på gång och vi fick mest jaga boll kändes det som.

Pixbo tog också ledningen med ett riktigt skitmål. Ett inspel som tog på en av våra backar och i mål.

Inför andra perioden pratade vi om att våga hålla bollen mer och försöka få press i deras zon och även slå lite långbollar ner i hörnen.

Lite bättre spel nu och vi får några längre anfall som vi ville. Målet kom också och vi kvitterar till 1-1. Tufft spel och på gränsen till fullt då och då.

Perioden slutar 1-1 och vi pratar om att våga mer. Dribbla en tjej och ta för sig.

Spelet blir hårdare och några utvisningar skulle nog ha varit på sin plats under den tredje perioden. Har några bra sekvenser som har kunnat sluta med mål. Men oturligt nog gör Pixbo 2-1 i 6:e minuten. Vi jagar kvittering och tar även ut målvakten när det är 2 minuter kvar.

Tappar dock bollen i anfallszon och Pixbo gör 3-1 från halvaplanen i tom kasse. Surt!

Inga fler mål och vi åker på ännu en sur förlust mot rivalerna från Mölnlycke.