F0506

Söndagens match mot Ale

Publicerad 2020-10-25 15:16
4ce1478a a8cf 4bbd 9a00 27130d44cb79

Första perioden mot Ale var ingen höjdare från Wings sida. Fick aldrig igång något passningsspel och det var mycket kämpa istället för spel.

Vi lyckades dock spela bort två minuter i box play när vi fick en utvisning.

Snacket i paus var att få igång passningarna och mer rörelse på forwards och en mer passningsbar center.

Sagt och gjort. Tjejerna tog till sig det vi ledare sa och gick ut och spelade innebandy i period två.

1-0 kom efter ett fint utkast av Nellie som hittade Tindra B som kom fri och fintade målvakten och la in bollen.

Efter 5 minuter åkte Ale på en utvisning och minuten senare kunde Maja L-H prickskjuta in 2-0.

3-0 kom igenom ett långskott av Stella som letade sig in i nät. I bytet efter målet så fick Elin B tag i bollen och kunde enkelt göra 4-0.

Wings vinner andra perioden klart med 4-0.

Inte mycket att säga i pausen förutom att hjälpa Nellie att hålla nollan och att vinna även sista perioden. Det skulle vi lyckas med om vi fortsätter spela bollen och röra oss ordentligt.

5-0 kommer bara ett par minuter in i perioden genom Anna-Thea som får göra sitt första mål i Wingströjan. Hon blev snyggt framspelad av Elin B.

Fortsatt bra spel av Wings och dom släpper inte in Ale i matchen. Känns lite som Ale tappar orken på slutet av matchen och vi kan göra 6-0 igenom Elin B med pass från Maja P. 20 sekunder senare var det dags igen och nu fick Stella göra sitt andra mål för dagen med pass från Clara och 7-0 i matchen. Elin B skulle även hinnan med att göra sitt 3:e mål för dagen och 8-0 till Wings innan matchen är över.