F11

Pysselkväll i Pinntorp

Publicerad 2019-10-09 21:29
Img 6712
Fika med underhållning
Det firades tidig Halloween i Pinntorp denna mörka höstiga oktoberkväll.

Ett härligt gäng tjejer samlades i Pinntorps cafeteria för att göra något annat än innebandy en stund. Vi började kvällen med en lättare middag i caféet och fortsatte med några sorteringslekar. Vi tränade på lagsamarbete när vi gav tjejerna i uppgift att sortera sig själva i förnamns- längd och åldersordning. Det var vilda diskussioner och glada skratt innan det sorterades färdigt och tjejerna knäckte alla utmaningar alldeles strålande.

Efter det flyttade vi in i den stora möteslokalen, där det var uppdukat med pyssel i Halloween-tema. Tjejerna dök rakt in på de tre olika stationerna medan ledarna fick serva med strykning av pärlplattor, limstift och agera dj. Det gjordes förutom pärlplattor även teckningar med IT-tema, spindlar av flörtkulor, piprensare och ögon och det skapades fladdermöss av äggkartonger.

Samtidigt i Pinntorpshallen körde Salto-gänget igång med sina studsmattor och det var imponerade tjejer som tittade ner på akrobaterna nere på golvet.

Kvällens pyssel avbröts även med en fika såklart, innan vi avslutade sista stunden i pysselrummet igen och två timmar flög förbi fortare än man kan säga Halloween.

Tack till alla glada Wings-tjejer för en härlig kväll! Vi ses på träningen i helgen igen!

Peter Zellén
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub