F11

Sammandrag i Mölnlycke

Publicerad 2019-11-12 20:51
Line up
Vi säger tack för matchen med en ramsa!
Det har varit sammandrag igen och den här gången åkte vi till Mölnlycke med en väldans massa laddade tjejer.

Vi hade tidig samling på söndag morgon. Ett gäng samlades upp på Pinntorps parkering medan resten anslöt direkt till Mölnlycke idrottshall. Alla tjejerna var som vanligt laddade och fulla av energi. Spontanjage på parkeringen en tidig söndag morgon blir liksom inte av om inte man har överskott av energi. Det märks verkligen att tjejerna tycker det är roligt och spännande med att få åka på sammandragen. Kul tycker vi ledare!

Vi hade en jättebra uppslutning där nästan alla tjejer var med. Tyvärr hade vi bara anmält ett lag den här gången. Vi gjorde försök att kontakta arrangörerna och få med ett lag till men det gick inte tyvärr. Så istället fick vi rulla runt på alla tjejerna i matcherna.

Vi samlades och fick bytt om till matchtröjorna innan vi kunde gå ut och värma upp på planen innan första matchen. I första matchen ställdes vi mot Lerum Röd. Full fart från start och härliga kämpatakter och faktiskt inte ett mål insläppt. Härlig start på sammandraget.

I den andra matchen mötte vi Lerum igen men den här gången Lerum Svart. Ingen nolla denna gången men fina räddningar och passningar fick vi se. En härlig kamp igen. En del mål blev det också och motståndarna tackades efter matchen med en ramsa såklart.

Den sista matchen mötte vi Kärra och det fanns mycket spring i benen kvar. Det märks att våra spelare börjar kunna få både bättre kontroll på bollen och sina motståndare. Ännu en härlig match och nöjda tjejer kunde konstatera att vi inte gick mållösa i sista matchen heller.

Nu ser vi redan fram emot nästa sammandrag som inte är långt borta.

Tack för support från alla tillresta!
Go Wings!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub