F11

Seriespelet avbryts - Nya restriktioner

Publicerad 2020-11-19 22:25
Avbrott
Som väntat så har nu alla matcher ställts in för resten av året. Träningarna får fortsätta men under strikta regler såklart.

Lite sent veckomejl den här gången men vi visste inte vad som skulle hända med de nya restriktionerna. Idag fick vi alltså ut nya direktiv från Västsvenska innebandyförbundet som en direkt följd av de nya restriktioner som Folkhälsomyndigheten presenterade. Det är väldigt trist att situationen går åt fel håll men vi får fortsatt träna och det kommer vi göra så länge inget annat kommuniceras.

Läs mer om Västsvenskas direktiv här: https://innebandy.se/vastsvenska/inlagg/lista/tavl...

Det är mycket viktigt att vi hjälps åt allihop att följa dessa strikta regler och inte slarvar. Stanna hemma vid minsta symptom. Så kämpar vi tillsammans för att få bukt på detta hemska virus. Påminn tjejerna att bara dricka i sina egna vattenflaskor, minimera er vistelse i hallen om ni lämnar och hämtar och håll avstånd såklart.

Inga matcher alltså från nu och fram till årsskiftet. Sen vet vi inte vad som händer. Förhoppningsvis får vi chansen att spela seriematcher igen till våren. Vi hoppas på det men fram tills dess får vi drilla tjejerna i träning, både ute och inne.


Denna veckan, som ju snart är över ser ut/såg ut så här:

Tors 19:e Nov, 17.45 - 19.00, träning Landvetter Idrottshall.

Sönd, 22:e Nov, 10.30 - 12.30, träning Önneröds idrottshall. Ombytta för utelöpning, samt medta inneombyte inneskor/klubba/glasögon/vattenflaska. (separat kallelse kommer)


Det är vintriga förhållanden nu, så se till att klä tjejerna efter kylan. väl mött, och ta hand om er!


Peter Zellén
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub