F11

Tjejerna starkast när mammorna utmanade

Publicerad 2019-05-11 14:02
Photo 2019 05 05 22 39 13
Starka tjejer och mammor från Wings F11

Det har gått nästan en vecka efter F11:ornas sista träning för den här säsongen. Det firades med fika och mammamatch såklart i Önnerödsskolan söndagen den 5:e Maj. Efter en lång säsong med massa roliga träningar och sammandrag, så summerar vi nu och tar välförtjänt vila och ger plats för fotboll, judo, tennis och andra sporter eller bara ett skönt sommarlov kanske.

Det har varit en rolig säsong med flera sammandrag. Och just sammandragen har ju varit årets höjdpunkter. Mycket roligt att se hur tjejerna skiner upp och gillar när det är match. Mycket glädje och mycket skratt tillsammans. Det är ju det vi ledare hoppas och vill att våra tjejer skall känna när de går till innebandyn, att det är roligt.

Det har blivit lite av en tradition att avsluta säsongen med en mammamatch och vilken uppslutning mammorna bjöd på! Det var en fröjd att se. Det var gemensam uppvärmning i form av en av tjejernas favorituppvärmningar, nämligen bananjage. Alla fick upp värmen ordentligt innan vi ställde upp för match. Det var mängder med chanser åt båda håll. Mammorna började starkast och tog ledningen men tjejerna gav sig inte och jobbade sig sakta men säkert in i matchen och kunde göra flera mål i den något ihåliga målvakten (jag själv). När krutröken lagt sig och domaren blåst av så stod stolta, glada och segerrusiga tjejer som vinnare över sina väl kämpande mammor.

Efter matchen avslutade vi med en gemensam fika och snackade ner matchen. Tack alla för att ni var med och förgyllde tjejernas dag!

Vill passa på att skicka en liten uppmaning till er som känner att er dotter tänkt sluta eller redan har slutat. Hör av er till mig (Peter.zellen@gmail.com), så kan jag plocka bort er i laglistan. Då slipper ni att få en faktura för nästa säsong och vi i klubben slipper lite administration i onödan så att säga. Nu hoppas vi såklart att alla vill köra nästa år igen.

Tack för i år och så syns vi i hallen nästa säsong. Vi skickar ut info när vi drar igång igen i god tid innan.

Ha en härlig sommar önskar vi ledare!

Peter
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub