F0708

Försäljning till lagkassan – 2020

Hej alla

Med anledning av rådande läge i vår omvärld har vi beslutat att skjuta upp försäljningen av pizzabottnar.

Denna försäljning kräver lite mer kundkontakt på olika sätt och vi anser det onödigt att vid leverans samla alla spelare på samma plats för att sen köra ut produkten direkt till kund. Det blir mycket kontakt med olika människor under kort tid och det känns onödigt att göra just ju.

Kryddorna går att sälja mer på elektronisk väg varför vi valt att behålla dem samt att försäljningen sträcker sig lite längre över tid med en leverans i början på maj. Då kommer vår tillvaro förhoppningsvis se lite annorlunda ut än just nu.

Till er som redan lyckats sälja en hel del pizza- BRA jobbat! Ni får hålla i kontakten och be att få återkomma igen senare när läget är mer stabilt.

Vi hoppas för er förståelse i detta.

Fortsätt att jobba med Kryddorna och förhoppningsvis kan vi sälja bra så att vi får samma intäkt som om vi hade haft även Pizzan.

LYCKA TILL

Hör av er till helene_leisgard@hotmail.com för ev. frågor.

Med vänlig hälsning Ledarna i Landvetter Wings samt Helene Östman

NEWBODY, FÖRENINGSPIZZAN

Hej alla barn och föräldrar till Landvetter Wings F07-08

Ni har i tidigare information från ledarna läst att det inom kort kommer starta igång en försäljning i laget för att få in pengar i lagkassan. Molly Ö mamma Helene är den som håller ihop det och administrera denna gång med hjälp från några av oss ledare.

VIKTIGT!!! att alla läser alla dokument och registrerar sig så att ni kan börja sälja!


Tillsammans har vi beslutat att vi ska sälja två olika produkter.


NewBody krydd sortiment Spicy Dream - https://www.spicydream.se/vara-produkter

Produkterna är bra och vi tycker de ligger rätt i tiden att sälja nu inför kommande grillsäsong.

Denna försäljning börjar 12- 13 mars och pågår till 16 april. Mer info om detta i dokument nedan.

Föreningspizzan - https://www.foreningspizzan.se/

Detta är en fryst produkt som vi kommer att sälja delvis samtidigt som kryddorna. Se info nedan kring hur denna försäljning går till. Vi drar igång detta direkt så läs infon först och sen är det bara att börja kränga pizzor?

Tanken är alltså att vi säljer två olika produkter på ungefär samma gång. Vi kan aldrig tvinga någon till att sälja men vi hoppas att så många som möjligt vill bidra så mycket som möjligt. Pengarna vi får in går direkt till tjejerna i laget så att de kan åka på roliga cuper eller göra andra gemensamma saker som bidrar till lagets viktiga gemenskap.

Vi tror också att tjejerna kan göra detta till en gemensam aktivitet och para ihop sig ett par stycken och gå runt i närområdena och sälja. Ni får lägga upp det precis så som det passar och fungerar för era tjejer.

Har du frågor om ovan kontakta helene_leisgard@hotmail.com

Vi önskar er alla lycka till med kommande försäljningen och vi hoppas och tror att detta kommer bli riktigt bra och GOTT!

Med vänlig hälsning Ledarna i Landvetter Wings F07/08

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub