Wings informerar efter årsmötet

Publicerad 2019-06-27 18:14
Md landvetter wings klubbm rke
En ny styrelse har utsetts och det var många platsskiften för en gångs skull.

Landvetter Wings årsmöte 2019 blev en ganska ovanlig tillställning. Flera av de medlemmar som aviserat att de inte ställer upp för omval har suttit i vår styrelse sen förening startade. Vi passar på att tacka Lennart Winqvist, Magnus Augustsson, Helene Gustafsson, Ingvar Morén och Pär Lundqvist för denna tiden och för deras insatser för våran förening. Det är dags för en ny era i Landvetter Wings historia och detta tar sin början i att Tina Fundberg har blivit vald till ordförande och till vice ordförande har Peo Strand utsetts. Peo har en lång historia i innebandyn där han under flera års tid varit ordförande för Mölndal IBK och är en extremt kunnig innebandy- och styrelsemänniska. Tina har varit aktiv inom Landvetter Wings sedan starten och även suttit med ett långt tag i styrelsen och gör alltså återkomst till styrelsen i år, nu på den ledande positionen. För att se alla nya medlemmar i styrelsen kan ni navigera er in under fliken "Styrelse" här på hemsidan.

- Jag ser mycket fram emot att få komma tillbaka in i styrelsen i Landvetter Wings och är säker på att det kommer bli kanon, säger Tina Fundberg.

Som ni alla vet så har vi under hela denna säsongen gjort ett stort förarbete för ombyggnationen av Landvetter Wings. Wings Future, som gruppen heter, kommer fortsätta sitt arbete för att driva föreningen framåt och de tar tacksamt emot nytillskott i sin grupp. Inget krav på några större insatser, bara det man själv har tid och lust med. Gruppen finns till för att lyfta stora som små problem/idéer och jobbar tätt tillsammans med styrelsen. Den som är intresserad får gärna kontakta wingsfuture@landvetterwings.se!

Vi vill också passa på att önska alla en trevlig sommar och hoppas att ni är lika taggade som vi är på nästa säsong!


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub