F0708

Warbergsspelen 8-10 april

Publicerad 2022-03-31 00:24
Warbergsspelen
Information om vårt deltagande i Warbergsspelen

Hej!

Dags för cup! Första gången på över två år...

Igår publicerade Warbergsspelen spelschemat för vår klass, och vi kunde äntligen få ihop vår planering. I denna nyhet kommer info om spelschema, boende, mat, tider, betalning, etc.


Spelschema

Spelschemat kan ni hitta här. Se även Övergripande schema/planering nedan för en överblick.


Övergripande schema/planering

Här har vi försökt sammanställa en överblick av spelschemat tillsammans med andra tider vi behöver ta hänsyn till. Detta schema finns även bifogat som en egen fil. Eftersom MyClub inte skapar kanonbra tabeller, så lägger vi här in en skärmdump.



Boende

Vi kommer att bo i Grimeton bygdegård, som ni hittar här. Tjejerna behöver ta med sig det vanliga för hårdlogi, dvs luftmadrass, lakan, täcke, kudde etc. Obs, ta inte med dubbelmadrasser.


Mat
Frukost äter vi på vårt boende, samt förhoppningsvis även lördagens middag. Lördagens lunch kommer vi förmodligen att äta i Restaurang Monark, där Warbergsspelen serverar mat. Köp av lunchkuponger tillkommer här. Har tidigare kostat ca 65 kr. Vi har inte fått någon prisuppgift om årets kostnad ännu.


Transport

Vi har i år beslutat att hyra en (1) minibuss som komplement till de bilar som våra ledare ställer upp med. Det gör att vi inte blir beroende av att föräldrar kan hjälpa till med skjuts mellan boende, hallar och lunch. Kan vara skönt för er att slippa hämta kl 07:00 på lödagsmorgonen...


Betalning

Kostnaden för cupen blir 850 kr per tjej. Pengarna swishas till Stefan Wackerberg på nummer 0707 668 627 senast söndag 3 april.


Om det finns några frågor, kontakta någon av oss ledare.


// Mvh, Ledarna

Pdf Schema.pdf (100 KB)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub