F0506

Halloweencup 25/10-14

Varberg bjöd på många roliga matcher.
För våra lag blev det 4 matcher var, totalt 8 stycken och ingen förlust!

REFERAT LANDVETTER 1

Första matchen för Landvetter 1 började 11:45. 11:39 var alla ombytta och klara i omklädningsrummet, så det vara bara att springa ut till planen och sätta igång direkt. Motståndarna var arrangörernas (Tofta) P7 lag, och dom fick det svettigt direkt, för tjejerna började i högsta tempo. Bra och disciplienerat spel rakt igenom, dvs inga uppspel mitt i plan utan efter sargerna. Första målet kom efter lite förvirring, men Landvetter 2:s ledare övertygade domaren att bollen var över mållinjen :). Tofta kvitterade till 1-1, men det var egentligen inget snack om vems match det här var, så vid slutsignalen hade vi klämt in 3 bollar till, och således vunnit med 4-1.


Andra matchen var vi inte riktigt lika mycket på tårna i början, och Lerums P7:or tryckte på bra i början. 1-0 till killarna kom också efter några minuter in i matchen. Efter det var det dock lite högre tempo från våra tjejer, som inte tvekade att trycka till lite grann i närkamperna. Kvitteringen till 1-1 kom till slut, och det blev också slutresultatet. Sammanlagt en vinst och en oavgjord match mot killarna alltså, vilket vi skall vara nöjda med.

Nu hade vi två matcher mot tjejlag kvar, och vi började mot Särö, när väl matchledningen flyttat oss till rätt plan. Undertecknad var lite ute och cyklade där en stund... När väl matchen kom igång så var det inget snack om vem som var bäst. Tjejerna visade upp finfint spel igen, och vi vann till slut med 4-0. En solid insats!

Sista matchen spelades direkt efter att den tredje matchen var slut, och här startade tjejerna i högt tempo igen, inspirerade av 4-0-vinsten. Lite snöpligt fick dock Onsala in 1-0, vilket inte kändes helt rättvist. Tjejerna visade dock grym kämpavilja och krigade sig in i matchen igen. 1-1 kom inte långt efteråt, och med 2 minuter kvar kom även tvåan. Efter några svettiga och snygga benparadet från vår målvakt i slutet, så kunde vi hålla undan till vinst.

Vi ledare för Landvetter 1 var mycket stolta och imponerade av tjejerna. Det var många som ville spela längst fram idag, men alla rättade in sig i leden och kämpade verkligen för laget. Ni gjorde det fantastiskt bra tjejer!!


REFERAT LANDVETTER 2
Lite sena men taggade kom vi till Varberg för Halloween Cup 2014.
Vi ledare skulle ha behövt hörselskydd omklädningsrummet. 
Första matchen skulle vi spela mot Lerums P7.
När matchen drog igång så var det inte vem som helt som höll i pipan utan Thomas Ravelli. Men som tur var det bara vi ledare som visste vem han var och tjejerna fokuserade på matchen.
Vi spelade riktigt bra med många fina passningar och uppspel längs sargen. Kul att se att det även funkar på liten plan. Klar seger med 3-1 och bra start på cupen.  Alltid skönt med en vinst i öppningsmatchen.

Match 2. Även den mot ett grabblag. Tofta P07 stod för motståndet.
Lite trevande start på matchen. Var inte riktigt samma fart på tjejerna i denna matchen. Men vi tog ändå ledningen med 1-0. Fast fler mål kom inte från våra klubbor och tyvärr så lyckades Tofta få in ett mål också så matchen slutade 1-1.

Tredje matchen och äntligen match mot ett tjejlag och Särö F06.
Nu var vi mer taggade igen och vi vann teckningen och bollen och gjorde mål efter 13 sekunder. Det är nog rekord för våra tjejer. Nu spelade vi verkligen bra innebandy igen. Allt som vi tränat på gjorde vi under matchen och Särö hade inte mycket att hämta. Om vi hade lyckats få iväg lite fler skott på mål och sprungit lite lite mer så hade vi gjort många fler mål än dom fyra vi gjorde.  Seger med 4-0.

Sista och fjärde matchen skulle spelas mot dom erkänt skickliga Warberg F06.
Denna matchen var jämn och det var lika många målchanser åt båda hållen.
Vi tog dock ledningen även i denna matchen och tjejerna började föra matchen mer och mer.  Warberg lyckade ändå få in en boll och det stod 1-1 ända fram tills matchen sista sekunder när våra tjejer kunde trycka in segermålet bakom Warbergs målvakt.
Skön seger och vinst med 2-1. Har kunnat vara 3-1 om inte domaren lyckats missa ett skott som var in och vände i Warbergs mål.

Summeringen efter denna turnering är att alla verkligen försökte spela som vi försöker lära dom på träningarna. Det är inte lätt att spela så på liten plan och att dom verkligen försöker göra det är så roligt att se.
Bra jobbat idag tjejer!

Resultat Halloweencupen

Tofta P7 - Landvetter 1
1-4
Landvetter 2 - Lerum P7
3-1
Landvetter 1 - Marstrand P7
1-1
Tofta P7 - Landvetter 2
1-1
Landvetter 2 - Särö
4-0
Landvetter 1 - Särö
4-0
Landvetter 2 - Warberg
2-1
Landvetter 1 - Onsala
2-1
Bägge lagen fick 3 vinster och 1 oavgjord och nästan identiska resultat
Landvetter 1 11-3
Landvetter 2 10-3

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub