F0506

Invigning Innebandy-VM 5/12-14

Då var invigningen avklarad.

Tågandet från Götaplatsen gick smidigt och tjejerna blev Danskor snabbt och viftade på flaggorna och hejjade!

Väl uppe på Götaplatsen var det inte lika kul då arrangörerna missat rikta högtalare mot oss så vi fik stå där uppe i ett tyst mörker och titta på ryggar.. Men, men , vi slapp ju regnet nästan helt... :-)

Efter invigningen åkte de flesta till Landvetter idrottshall där Wings Jul pågick för fullt. Där blev det lagfotografering, tomten hälsade på och vi fick se ett fint Luciatåg. Dessutom fick alla barnen godis


5 December invigs VM i Göteborg

Tillsammans med andra ungdomslag ska vi manifestera Innebandy-VM och representera de 16 nationer som deltar i mästerskapet. Det gör vi genom att tåga från Gustaf Adolfs torg upp till Götaplatsen. Vi kommer få varsin flagga för vår nation att vifta med samt glowsticks som lyser upp i vintermörkret. Varje lag har dessutom en fana och en skylt som bärs först i varje trupp av VM-funktionärer.

Vårt lag kommer att representera DANMARK

SAMLING 16:00 På Gustaf Adolfs Torg  


Vi samlas vid vårt lands (Danmark) flagga och skylt. Där får alla en flagga och glowstick


Först i tåget går Göta Lejon Musikkår följt av Göteborgs Lucior i häst och vagn. Vi går i körbanan på Östra Hamngatan-Kungsportsavenyn, till höger om spårvagnsfältet. Ingen får under inga omständigheter gå i spårvagnsspåren eller på annat sätt blockera för kollektivtrafiken. Vid passage av korsningar har vi företräde. Rött ljus gäller alltså inte. Följ laget som går framför er.
16:30 avgår tåget mot Götaplatsen

 

Götaplatsen
När vi anländer Götaplatsen ska vi upp till trapporna till Konstmuseet. Vartannat lag till vänster och vartannat till höger i trapporna. Följ anvisningar på plats.

 

Alla lag ställer upp sig på den högre avsatsen framför Konstmuseet och fyller på uppför trapporna på vardera sida. Här ska ni stå under invigningsceremonin och skapa en inramning av Götaplatsen. På nästa sida ser ni var ert lag ska stå.

 

I slutet av programmet, som är cirka 30 minuter, kommer ni att med hjälp av de glowsticks ni tidigare fått göra en "dans" med några enkla danssteg. Dansen blir finalen av invigningen innan Julstadens film premiärvisas på Konstmuseet.
Dansen blir också startskottet för Innebandy-VM 2014 i Göteborg!

 

Ceremonin är slut ca 17.50. Tänk på att klä er varmt så att ni kan stå på Götaplatsen utan att frysa.
Tillsammans gör vi VM till ett minne för livet :-)

Bl.a. kommer  Linda Pira uppträda och den officiella VM-låten DANCING FOR GOLD skall sjungas av Julia Kledhammar

Hålltider för invigningen:
16.30 Ljuståget avgår från Gustav Adolfs Torg.
17.00 Ljuståget anländer till Götaplatsen.
17.05 Överlämning av fanorna till de länder som deltar i VM.
17.10 Start av invigningsprogrammet. Bland annat kommer Internationella Innebandyförbundets president, Tomas Eriksson, hålla invigningstal. Kommunstyrelsens ordförande Anneli Hulthén förklarar Julstaden och VM officiellt öppet.
17.40 Uppträdande av Linda Pira.
17.50 Julfilmen premiärvisas.
18.00 Slut.

EFTER EVENTENT vore det kul om alla kan ta sig till Landvetter idrottshall där Wings jul pågår. Det blir bl.a. lagfotografering (så ta med/på matchställ) och godis till barnen. Förhoppningsvis finns kaffe, lussekatter och festis kvar  (Wings jul håller på 18:00-20:00)
Några tjejer skall på kalas efteråt och värden är informerad om att innebandytjejerna kan komma lite senare, runt 19:30-19:45

CHAUFFÖERSLISTAN HAR REVIDERATS LITE OCH SER NU UT ENLIGT NEDAN

Gering: Alma, Tuva-Li och Maja E

Hallin: Ida, Elin, Alice och Molly

Liljeros-Heikka: Maja L-H, Tindra, Emma K och Tuva

Hallenberg: Stella, Elma och Nellie

Kettil: Smilla, Lillie och Tyra

Hultman: Juli, Maja P och Emmie

VIKTIGT ATT ALLA STÄMMER AV MED BARN OCH CHAUFFÖRER så att ingen väntar i onödan eller blir missad!!Nyheter via RSS
Levererat av MyClub