Ännu en söndag och ännu en träningsmatch!

Dagens motstånd kom från Onsala och Onsala IBK F05/06.

När vi möte dom i Wingarnas Cup så var det tuffa matcher.

Men dagen möte blev en riktig genomkörare för våra motståndare.

Wingstjejerna rivstartade och hade 5-0 redan i första perioden. Riktigt fina prestationer och underbara passningar.

2:a perioden blev lite jämnare och Onsala täppte igen riktigt bra. Trots det så vann vi denna perioden med klara 3-0.

8-0 inför sista.

Nu lovade vi varandra att spela runt bollen i laget och verkligen börja om via backarna om det tog stopp i anfallsspelet.

Vi lyckades ibland att börja om men tjejerna var tydligen sugen på att göra fler mål och det var mycket fart framåt och det glömdes av att börja om. Denna perioden blev en liten urladdning och vi gjorde ytterligare 5 mål och vi vann matchen klart med 13-0.

Alla kämpade för att vi skulle klara att hålla nollan och hjälpte verkligen våra målvakter för dagen.

Extra skoj för dagen var att Emma W, Tuva B och Ester I var med från F07/08 och gjorde en strålande insats. Ska bli kul att se dom i cupen nästa helg.

Nu ser vi gärna att alla tjejer kommer på träningarna i veckan för att vi ska komma väl förberedda till cupen nästa helg.