Zenith

Så var det äntligen dags för seriematch igen. Zenith kom på besök i 06-serien.

Lördagsmorgon och ett gäng spelsugna tjejer samlades vid 09.15 i idrottshallen.

Jörgen drog laguppställningen….eller var det tjejerna själva!?

Matchen startade och vi spelade som vanligt med hög press och flyttade upp alla spelare på Zeniths planhalva.

Innan första kedjan hann byta så låg bollen i maskorna och vi ledde med 1-0.

Efter 6 minuter så hade vi utökat till 3-0. Vi spelade lugnt och säkert och bollen passades bra mellan tjejerna.

Brukar inte nämna namn men idag så spelade både Alma och Annie fram Maja P från backpositionerna med två oerhört fina smörpass rakt i mellan Zeniths backar och Maja P kom helt ensam med Zeniths målvakt och gjorde där inga misstag.

Halvtid och ledning med 7-0. Grymt bra spel idag tjejer.

Zenith slängde in en extra spelare 3 minuter före pausvilan och fortsatte i andra att spela med 6 på plan.

Märktes i andra perioden att det var lite trängre på plan och en spelare till att hålla reda på.

Men vi fortsatte att spela med våran höga press och backarna stoppade alla försök från Zenith.

Backarna spelade med ett bra lugn och spelade bollen mellan varandra innan man hittade en lucka efter sargen upp till hungriga forwards.

Vi vann även den andra perioden med klara 3-0 och matchen slutade med hela 10-0 i vinst. En skön start på denna lördag.

Får passa på att tacka Tobias för en ypperlig insats som domare då våran föreningsdomare blivit sjuk under natten. Stort tack Tobias!

Tack för idag tjejer….grymt spelat även idag!