Publicerad 2016-12-17 14:46
Img 20161217 wa0006

Då skulle vi möta Fristad F05 i 05-serien.

Fristad kom till spel med ett blandat 05/04 lag men det gjorde inte våra tjejer skärrade utan mer taggade verkade det som.

Vi startade i ett bra tempo och tryckte ner Fristad i egen zon redan från början och det dröjde inte länge förrän vi hade gjort både 1-0 och 2-0.

Sicken start och bra fart på alla tjejer.

Efter 2-0 så ville inte bollen in trots bra chanser och Fristad började spela upp sig och efter halva perioden så fick dom även in 2-1. Sekunder efter 2-1 så hade dom även ett 2-2 mål i maskorna men det målet blev mycket riktigt avblåst för spel i målgården.

Direkt på frislaget efter det bort dömda målet så kontrade vi in 3-1. Skönt….

4-1 kom också ganska omgående efter 3-1 målet och vi kontrollerade det hela väldigt bra. Fick även in 5-1 när det återstod 10 sekunder av perioden.

I paus sa vi inte så mycket utan berömde tjejerna för deras fantastiska period.

Nu var det bara att fortsätta på samma sätt i andra och det skulle gå riktigt bra!

Redan från start stod vi lite på hälarna och var alldeles för snäll i närkamperna och vi bjöd in Fristad i matchen igen. 5-2 kom tidigt i perioden och Fristad hade mycket bra spel stundtals medan vi inte alls var med längre. Fristad fick även in 5-3 efter ca 11 minuter in i perioden. Usch usch…skulle detta bli nervöst nu?

Fast tjejerna peppade varandra mycket bra från bänken och redan minuten efter så ökade vi på ledningen till 6-3. Nu skulle vi väl ändå reda ut detta?

Men det verkade som om Fristad inte hade gett upp detta och dom pressade ner oss igen och hade några chanser innan dom även fick in 6-4.

Vi spelade på och deras mål gjorde oss inte allt för nervös utan vi flyttade fram positionerna igen och pressade tillbaka dom ner på sin planhalva igen. Bra stress och vips så hade vi gjort både 7-4 och 8-4 innan matchen var över.

Mycket bra match av tjejerna idag och det är alltid lika skönt att avsluta hösten med en seger innan jullovet.

Fast gladast var nog dock Jörgen som fick sig en selfie med Jill Johnsson som satt på läktaren under matchen.