Publicerad 2017-12-10 19:37
I dag gick det inte vår väg

Dagens match spelades i Lundbystrandshallen 3 mot Älvstranden.

Vi hade även idag lite extra hjälp av de duktiga tjejerna i F03/04. Idag var det Eline och Emma som stöttade oss.

En av de största utmaningarna när vi spelar i Lundbystrandshallen är att hitta till och från omklädningsrummen. Idag lyckades vi hyfsat, det vara bara Jörgen och Torbjörn som var nära att irra bort sig i de katakombliknande korridorerna. Väl på plan så körde vi sedvanlig uppvärmning och många av tjejerna klagade på det hala golvet. Vår materialare Torbjörn hade en snillrik lösning för detta då han hällde ut en flaska vatten som tjejerna kunde fukta upp sulorna i. Detta magiska knep hjälpte dock föga. Det var väldigt halt ändå. Enda trösten- det var lika halt för hemmalaget.

Första halvlek var ganska jämn men vi hade svårt att tända till riktigt. Älvstranden hade en hel del farliga chanser och även om perioden var ganska jämn fick vi vara nöjda med att det stod 0-0 när den var slut.

I paus pratade vi om att tända till lite mer och jobba lite hårdare. Tyvärr fick vi inte till spelet riktigt bra heller i andra perioden. Denna period lyckades Älvstranden också göra 1 mål i slutet av perioden.

I den andra periodpausen så pratade vi än en gång om att försöka tända till lite mer. Vi pratade också om att vara lite mer organiserade vid våra frislag. Vi gjorde en del justeringar i laguppställningen och gick ut för att spela tredje perioden. Denna period gick lite bättre spelmässigt. Tjejerna kämpade bra och var taggade hela perioden. Tyvärr lyckades vi inte få in någon boll i dag. Älvstranden lyckades dock göra 2 mål och matchen slutade 3-0.

Även om vi kanske inte fick till spelet riktigt så bra som vi ville idag så är det nyttigt att kämpa sig igenom matcher där vi inte får något gratis. Det gör oss starka för kommande matcher.

Tack för denna helg så syns vi på tisdag igen.