20180224 113757
Bra kämpat men lite otur med utdelningen

Idag spelade vi match mot Älvstranden.

Vi var två fulla femmor som spelade idag, d v s elva motiverade tjejer. Vi fick lite hjälp från 03/04 med en tjej, Cherie.

Matchen drog igång med ett ganska bra tempo från början. Vårt spel ville dock inte funka helt perfekt. Vi kom upp ganska bra i våra anfall och kom till en del bra avslut men sakande den sista skärpan som krävs för att vi skall få in våra chanser. Tyvärr fick våra motståndare också till en del bra anfall med den väsentliga skillnaden att de var supervassa i sina avslut skulle det visa sig.

Första perioden var ganska jämn spelmässigt och båda lagen lyckades göra varsitt mål.

I pausen pratade vi en hel del om att vara lite tuffare, vilja lite mer och gå lite mer på mål. Det är alltid lättare att prata om vad man skall göra än att lyckas göra det. I andra perioden var spelet ganska likt det i första perioden. Vi kom upp ganska bra i plan men var inte tillräckligt heta framför mål. Nu började Älvstranden få lite flyt med sina avslut och där vi inte kom till avslut så gjorde de mål på s k "halvchanser". (i ärlighetens namn- snygga, snabba skott på "halvdistans"). Andra perioden slutade 3-2 till Älvstranden. Vad som sades i denna pus vet inte författaren till denna artikel då han fick hämta vatten, "Saften Lasso", till stora delar av laget.

Tredje perioden var spelmässigt ganska jämn. Vi kom upp och hade en del bra anfall men lyckades inte få in våra avslut. Älvstranden lyckades också få till en del anfall och var supereffektiva i sina avslut vilket gjorde att de ryckte ifrån ordentligt och matchen slutade 8-2 till Älvstranden. Lite missvisande då matchen spelmässigt var ganska jämn men de hade som sagt extremt bra utdelning på sina chanser.

Efter matchen försökte vi diskutera lite vad vi kan ta med oss från matchen men stämningen hos våra vinnarskallar var inte på topp så det kom inte ut så mycket kreativt från den diskussionen. Vi får summera insatsen på tisdag när vi fått lite distans till matchen.

Bra kämpat alla fantastiska tjejer och tack publiken.