Dagens hemmamatch- på bortaplan

Publicerad 2018-02-04 20:30
Knapp förlust mot Älvstranden

Dagens hemmamatch spelades på bortaplan, i en för oss ganska välkänd arena, Hindås Sporthall.

Innan matchen fick vi en hel del återbud p g a diverse skador och sjukdomar. Detta medförde att vi fick möblera om lite i laget men det löste sig på ett bra sätt. Vi hoppas på snabbt tillfrisknande för de sjuka och skadade.

Vi samlades i god tid före match och försökte skaka igång laget med diverse låtar av blandad kvalitet. Vi försökte få hjälp av Edward Blom och hans låt- "När man festar festar man". Den uppladdningen hjälpte inte mycket för trots Edward, eller kanske p g a av honom så var vi lite sega i starten. Älvstranden hade väldigt bra utdelning under första perioden innan vi vaknade till. De lyckades göra 3-0 på ganska kort tid och en kort stund undrade man vart detta skulle ta vägen. Vi fick dock ordning på vårt spel i slutet av första perioden och lyckades göra ett, för oss psykologiskt viktigt, mål. Dock slutade första perioden med 4-1 till motståndarlaget.

I paus pratade vi mycket om att tagga till i försvarsspelet och våga vara lite tuffare. Vi sa också att vi skall försöka försvara lite mer på djupet. Periodsnacket gav resultat och i andra perioden var det mycket bättre spel från vår sida. Nu funkade försvarsspelet betydligt bättre och om inte undertecknad minns helt fel så slutade andra perioden 4-3 och vi lyckades alltså hålla tätt hela perioden samtidigt som vi fick in två mål.

Gladare miner i andra periodpausen och vi fortsatte att prata om att våga vara lite tuffare. Tredje perioden var fartfylld och spännande och vi spelade riktigt bra stundtals. Mycket spring och en hel del chanser. Båda lagen lyckades göra var sitt mål och matchen slutade 5-4 till Älvstranden. Bra kämpat, tack publiken och sekretariatet.