Tackapublik pixbo

Äntligen dags för derby mot Pixbo igen!

Märks att alla är lite extra taggade inför dessa matcher.

Började strålande och vi fick 1-0 redan efter 3.30.

Tror vi chockade Pixbo med vårat spel och dom fick verkligen ligga i för att freda sitt mål.

Gick till paus vila med 3-1 och även om Pixbo hade både en, två och tre bollar i stolpen i första halvlek så kändes det rättvist med ledningen för dom vitblå.

Målvaktsbyte och lite nya positioner för några inför andra halvlek. Startade lite trevande och Pixbo kom ut som ett nytt lag. Dom fick även ett mål efter ett par minuter och vi spelade lite förvirrat för stunden.

Fast vi tog oss i kragen och skärpte till oss och spelade helt plötsligt bra igen och gick upp till en 5-2 ledning. Gött!!

Pixbo lyckades få in ett reduceringsmål och matchen slutade med vinst 5-3.

Alla tjejer ska ha en stor eloge för en mycket väl genomförd match.

Många fina passningar och försök till bra passningar. Alla tittar upp och slår verkligen inte bara iväg den längre. Riktigt skoj att se!

Fick mycket beröm av Pixbos ledare som vi stolt suger i oss. Dom tyckte vi spelade riktigt bra och att vi bjöd upp till en bra match.

Bra kämpat idag tjejer och det är alltid lite extra roligt att vinna mot Pixbo i Mölnlycke. J