Publicerad 2017-01-22 12:35
Wings pixbo
När Pixbo står för motståndet är det aldrig svårt att få tjejerna att tagga till...

Wings - Pixbo F05
Ny match, nya möjligheter. Efter förra veckans förlust i kommunderbyt var tjejerna rejält taggade att visa Pixbo vem som är bäst i kommunen.

Det finns vissa motståndare som gör att vi taggar till lite extra och idag kändes det som att alla verkligen vaknat och var på tårna direkt. Matchen startade i bra fart och våra tjejer tog kommandot direkt. Sedan la vi i ytterligare en växel och efter knappa 5 minuter så stod det 1-0 till Wings. Härligt! Vi fortsatte vår press mot Pixbos mål och bollen rullade runt i laget på ett fantastiskt sätt. Efter 13 minuter så låg den i maskorna igen, 2-0! Hela laget fortsatte jobba, högt tryck från både backar och forwards, bra jobb hemåt när Pixbo fick tag på bollen. Snabba frislag, snabba byten och till och med murandet funkade. Med mindre än 1 minut kvar av första så gjordes även 3-0.

Skönt med halvtidsvila, vi ledare kunde bara applådera och berömma. Vi pratade lite frislagsvarianter och kom fram till att om alla fortsätter kämpa på samma sätt så kommer det gå bra. Trycket mot Pixbos mål fortsatte, de kom igenom i några kontringar under andra perioden och hade några chanser. Men med drygt 5 minuter kvar av matchen blev det 4-0 efter ett bra frislag. Strax efter det fick Pixbo till en reducering, 4-1. Trots det kör vi vidare tills slutsignalen ljuder och jublet tar över. Där satt den! Vinst i kommunderbyt.

Det var en fröjd att vara ledare idag, fantastiskt jobbat av hela laget. Så kul att se bollen rulla runt mellan spelarna, fina inlägg och passningar och många som vågar skjuta och hela laget jobbar tillsammans mot samma mål, Pixbos mål!