F0506

Dubbla hemmamatcher

Publicerad 2015-11-08 18:47
12184022 10153307008657169 2917654871379268356 o

Vi firade Fars dag med att spela två hemmamatcher i Landvetter idrottshall. Efter lite strul med domare kunde första matchen mot Floda i F06 serien dra igång och det med besked. 1-0 redan efter 8 sekunder. Landvettertjejerna var rejält taggade och Floda blev nog lite tagna på sängen. Med ett rejält tryck mot Flodas mål så rasslade målen in ett efter ett och vi kunde gå till halvtidsvila med 7-0 med oss. Tack vare ett finfint passningsspel, många fina kontringar och fina upplägg. Floda plockade vid 6-0 in en extra spelare men inget kunde stoppa Wings idag. I andra perioden fortsatte trycket mot Flodas mål men de kontrade även några gånger och lyckades peta in ett par mål, men det var aldrig något snack om saken, Wings var det starkaste laget och när slutsignalen ljöd visade resultattavlan 8-2.

En timme senare var det dags för andra laget att ta sig an Pixbo som var rejält taggade efter förra helgens träningsmatcher där vi vann båda matcherna. Det är alltid mycket nerver när vi möter Pixbo men tjejerna spelade riktigt bra i första perioden och vi hade ett bra tryck mot Pixbos mål med många fina chanser. Men Pixbo kontrade även flera gånger och spelet var väldigt jämnt. Vi var ändå nöjda i halvlek med vårt spel, men hade önskat oss lite mer tur i avsluten. Tidigt i andra perioden kom en av Pixbotjejerna fri framför vårt mål och då satt 0-1. Detta följdes av ytterligare två Pixbomål. Wings-tjejerna kämpade på väl men hade lite otur i avsluten. Slutresultatet blev 0-3. Våra kämpar fick mycket beröm av Pixbos tränare efteråt, och det känns ju lite kul att höra att de är lite rädda för oss trots allt. Nu ska vi träna skytte och träffa mål på träningarna så att vi kan visa vilka som är bäst i kommunen!

Två riktigt fina laginsatser blev det och kul med en härlig start för våra nya spelare Alma, Alicia och Molly. Ett stort tack till Malin, Lena, Claes och Maria för hjälpen i sekretariatet samt till alla som bidragit i caféet. Och såklart tack till publiken!