Eftermiddag och ny match

Publicerad 2018-01-28 18:44
Da0c9e6d 21c0 4692 b9dd e8f3965a8000

Dags för andra matchen för dagen och det mot Varla i Kungsbacka.

Dom som spelade den tidiga matchen fick lite andrum och kunde fylla på med lite mer energi innan det var dags för samling nere i Kungsbacka igen.

Fick komma in på planen i bra tid före matchstart så det blev uppvärmning på planen.

Ingen riktig taggning kändes det som. Lite slöa och loja. Men det är väl med all rätt då det är tredje matchen under helgen.

Matchen startade och Varla var lite mer hungriga än oss från start. Vi kom upp i lite kontringar och lite längre anfall då och då. Men Varla var det bättre laget. I tionde minuten kom också 1-0 till Varla trodde alla men domarna hade hittat något felaktigt och dömde bort målet. Lite turligt kändes det som. Strax efter det kom vi upp i ett bra anfall och plötsligt rasslar det till bakom Varla målvakten. 1-0 till oss....

Inga mer mål under perioden utan ledning för oss med 1-0 inför andra perioden.

Snacket i paus handlade mest om att vara mer på tårna och stressa och jaga ännu mer. Även spela tuffare och hårdare över hela planen.

Varla startade andra perioden i ett bra tempo och stressade oss högt och i 5:e minuten kom kvitteringen. Tyvärr så var vi för snälla framför mål och hjälpte inte Tuva ordentligt.

Varla kändes fortfarande lite hungrigare än oss över hela planen efter kvitteringen. Då kändes det riktigt skönt att vi kunde kontra in 2-1 och ta ledningen igen efter 7 minuter. Inga mer mål i andra perioden och ledning med 2-1 inför sista perioden.

I paus pratade vi om att det bara vara 15 minuter kvar och vi måste orka oss igenom den. Lite hårdare och tuffare framför mål så skulled det gå bra.

Blev lite av ett ställningskrig i sista perioden. Ett turligt mål av Varla i 3:e minuten till 2-2 stod sig matchen ut. Men vi hade några riktigt farliga lägen under perioden också. Men inga fler mål och en poäng var.

En bra helg med två vinster och en oavgjord match.

Det får vi vara riktigt nöjda med. Bra jobbat alla tjejer och föräldrar.