En tuff kamp mot Lindås

Publicerad 2016-11-20 20:08
Wingsf0506 lind s
Ännu en jämn match mot starka Lindås

Mot Lindås brukar det alltid bli jämna och tuffa matcher, senast i Ghost cup. Inget undantag denna gång.

Lindås-tjejerna spelar riktigt bra och hittar varandra i sitt passningsspel. Men vi står upp riktigt bra och skapar några fina chanser.

Lite psykologiskt tungt när Lindås petar in ledningsmålet sekunderna innan paussignalen
Till pausvila med underläge 3-4.

I Paus pratade vi om att fortsätta springa mycket och stressa deras backar. Ta de enkla passningarna och tajta till försvarspelet.

Tyvärr lyckades Lindås gå ifrån till 3-5, men vi kämpade på och tryckte in 4-5 och jakten på kvittering var intensiv.

Denna dagen var det Lindås som drog det längsta strået och med deras 4-6 mål drygt 2 minuter från slutet satte de P för matchen.
En match med tuffa närkamper och bra tempo. Med lite tur kunde vi fått en pinne med oss, men det viktigaste är att vi kämpar och står upp hela matchen. Grymt bra jobb idag igen tjejer!

Även sekretariatet skötte sig felfritt !