Två matcher i spelades i helgen, mot Kärra och Pixbo

Dags för match mot tuffa och skickliga Kärra F04/06/06.
Matchen började i högt tempo, och så skulle det förbli.

Kärra har lite mer tryck i närkamperna, högre tempo i passen, och framför allt bra skytte.
Skyttet, i kombination med vår oförmåga att kunna stoppa bågningarna från Kärra gör att moståndarna leder med 4-0 efter första perioden.

I andra är det mer eller mindre samma sak igen. Vi tar time-out vid 6-0, men vi får två till i baken innan andra perioden är över.

I sista perioden så står vi upp lite bättre, har högre tryck på deras backar, och vågar att spela lite mer mellan backarna för att kunna få bättre uppspel.
Vi håller nollan i tredje, men tyvärr blir det en nolla framåt också.

Matchen slutar 8-0, och det väl egentligen bara att ta av hatten för Kärra, och fråga om vi kan få komma och vara med på deras skytteträningar!

Efter Kärras lektion var det så dags att ladda om inför ett hett derby mot Pixbo.

Tunga huvuden, lite påfyllnad av energi och sen ut och kriga igen!

Redan i första bytet visade vi att vi minsann skulle ha revansch!

1-0 efter 44 sekunder!
Bra fokus, vågade håll mer boll och pressade högre upp på plan.

1-0 höll perioden ut, en period som var ganska lugn för Wilma som vaktade målet

Andra perioden fortsatte i samma anda, ganska jämn match med rätt få riktigt heta chanser.

Efter 8.46 så kom 2-0 efter fin passning följt av ett snyggt skott.

Tjejerna kämpade på med bra fokus och tryckte ner Pixbo i försvar. 3-0 efter 13.19 och bara 33 sekunder senare 4-0. Ojoj, vilken revansch vi är på väg mot!

Inför sista perioden pratade vi om att fortsätta hålla fokus och inte låta Pixbo komma upp, i innebandy vänder det fort….

…och det var något vi fick känna av i sista perioden… 9 sekunder hann gå innan reducering till 4-1 var ett faktum. Knappt 2 minuter senare var det dags igen. 4-2. Nu fick Pixbo vittring och vi blev lite mer stressade. Pixbo kom allt längre upp i banan och skapade några farliga lägen.

Så skönt då när 5-2 kom med 33 sekunder kvar! Pixbo lyckades visserligen få till ytterligare ett mål med 9 sekunder kvar av matchen.

En skön vinst efter utskåpningen av Kärra!

Grymt bra jobbat tjejer, och starkt att inte gräva ner sig helt efter första matchen!

Tack för stödet från läktaren och tack till sekretariatet!