F0506

Fredagsmys i Onsala

Publicerad 2018-01-27 10:26
20180126 200401
Istället för chips och annat onyttigt blev det en sväng till Onsala och det bästa fredagsmyset !

ÄNTLIGEN FREDAG!

Vad passar då bättre än att åka till Onsala för lite innebandy?

11 taggade tjejer med instruktionen att pressa högt direkt gick ut på planen. Tyvärr var vi dock lit avvaktande till en början och Onsala fick ta kommandot.

Men ganska snabbt så kom vi in i matchen och började spela som vi sagt och lyckades pressa Onsala till misstag. Och detta gav till slut också resultat och ledning 1-0 som höll sig perioden ut.

Inför andra ville vi ledare se fortsatt hög press och mer djup från ena backen då Onsala hade några farliga lägen där de kom förbi våra backar lite väl lätt.

Mycket bättre i andra och 2-0 lät inte vänta på sig. Onsala var dock inte på något sätt ofarliga och skapade en hel del fina möjligheter, och lyckades till slut få hål på Alice som var dagens målvakt.

Tjejerna fortsatte med sin höga press och än en gång resulterade det i mål 3-1 och det var även läget inför sista perioden.

Nu pratade vi om att fortsätta spela som vi gjort även i sista. Våga spela runt bollen mer, ta det lugnt. Det är Onsala som måste jaga för att komma ikapp.

Tyvärr lyckade Onsala få till en reducering efter ett riktigt fint mål men grymma Wings-tjejerna fortsatte sin intensiva press och jobbar man hårt över hela plan så ger det resultat. 4-2 och nu fick vi också till ett lite lugnare spel .

Onsala lyckades skapa några lägen men Alice höll tätt och det blev aldrig direkt oroligt och jubel i Wings-lägret!!


Onsala som matchen innan besegrat Älvstranden med 13-1 fick se sig slagna medans våra grymma tjejer åkte hem för sent fredagsmys med en härlig vinst i bagaget.

Förutom att det naturligtvis alltid är roligt att vinna så är det väldigt kul att se hur alla jobbar hårt hela matchen. Det tar på krafterna att pressa och jaga högt och så intensivt Tjejerna var rejält trötta men fortsatte envist jobba över hela planen.

Att det ger resultat gör det naturligtvis mycket lättare . Ännu en grym insats !

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub