F46517dd 0a41 435e a58a 24bcf6c02a79

Oj oj....detta var ett tag sen - MEN SÅ KUL DET VAR!

Äntligen fick vi spela en riktig match igen. Dock på ett lite tråkigt underlag men match är ju ändå match.

Laget vi skulle möta för dagen i sommarserien var Lindås duktiga JAS lag.

Wings började mycket bättre än Lindås och vi hade bra koll på tillställningen. Rullade boll bra på det luriga underlaget och vann våra dueller.

Vi tog även ledningen med 1-0 ca 10 minuter in i perioden av Tuva som lurade hela Lindås försvaret samt målvakten och rullade in målet "köksvägen".

Fanns även chanser för några fler mål för dom blåvit randiga under perioden men inga fler mål kom och ledning inför sista tjugo.

Lindås kom ut mycket mer taggade än oss till andra perioden och vi hade svårt att få undan bollen direkt i första bytet. Det slutade tillslut med en två minuters utvisning redan efter 36 sekunder för Wings.

1-1 kom minuten senare då vi inte lyckades få bort bollen framför mål. Lite för snälla i närkamperna tyvärr.

Lindås heta direkt på tekningen och vips så stod det 1-2 bara 8 sekunder efter kvitteringen.

Nu blev Wings tjejerna lite stirriga och stressade lite väl mycket stundtals. Många dumma pass i mittzonen mm.

Men vi kämpade oss tillbaka och började hitta spelet igen som vi hade under stora delar av första perioden. Fler och fler målchanser kom. Även Lindås hade chanser men det var Elin B som bestämde sig och tog bollen i hörnet och snyggt kämpade sig in i mitten och skott i bortre krysset.

Dryga två minuter kvar och vi ville nu ha långa anfall och bra tryck i Lindås zon det sista av matchen. Hålla bollen och hitta den rätta chansen för att avgöra.

Klockan gick tyvärr lite för fort och matchen slutar oavgjort 2-2 .

Mycket bra målvaktsspel idag av Maja E och Elin också. Dom gjorde några riktigt fina räddningar var och var riktigt alerta i målet.

Ny match om två veckor mot Älvstranden. Innan dess så hinner vi med några träningspass igen.....