Halt på Älvstranden....

Publicerad 2017-01-29 15:33
Img 20170129 wa0000

Dags för bortamatch mot Älvstranden. När vi mötte Älvstranden hemma i seriepremiären blev det vinst med 1-0.

Så vi visste att detta skulle bli en tuff drabbning.

Älvstranden startade i ett högt tempo och pressade ner oss exakt så som vi vill pressa våra motståndare. Tror inte vi lyckades få över bollen över mittlinjen under dom två första bytena.

Vi var inte alls med i matchen och det var virrigt och lite oinspirerat. Vi var knappt tvåa på bollarna. Tyvärr speglade detta i stort sett hela matchen. Men stundtals spelade vi lite bättre och vi lyckades göra 1-0 efter 9 minuter. Älvstranden hade några chanser att kvittera men vi kämpade på och lyckades behålla ledningen till periodvilan.

Andra perioden blev som den första. Mycket kämpande och inget skönlir som dom brukar skämma bort oss med. Något bättre då och då i andra och vi hade några heta chanser och snurrade bra runt Älvstrandens mål.

Men 13 minuter in i perioden så får Älvstranden in 1-1 genom ett långskott.

Dom hade även bud på några mål till. Även vi hade några småchanser och hade tydligen ett mål inne som domarna missade.

Matchen slutade 1-1 och det kändes kanske mest rättvist på det hala golvet på Lindholmen.