F0506

Halt ute, stabilt inne!

Publicerad 2017-11-26 17:49
Img 9611
Söndagens första match spelades mot Pixbo i ett rasande tempo


P g a av att en av våra forwards fick lämna återbud p g a sjukdom så flyttade vi upp en back och snurrade runt på tre backar och tre hela kedjor.

Vi började i ett rasande tempo och pressade Pixbo högt upp i planen. Vi fick till snygga passningskombinationer och backarna vårdade bollen väl. Precis som vi hade pratat om. I första halvlek lyckades vi göra inte minder än tre mål. Riktigt rolig period. Vi hade idag en gäst spelare från F03/04, Tilda, som var på riktigt bra spelhumör.

I första pausen var vi ledare riktigt nöjda med spelet och det enda som vi tyckte att vi kunde förbättra var att prata mer med varandra på planen.

Andra perioden var också riktigt bra. Kanske marginellt lugnare tempo men lika bra spel. Några bollar hittade in från långt håll, några efter smörpass och någon rakt upp i nättaket. Fyra mål hann vi göra i den andra perioden. I den andra pausvilan var det också nu endast mer snack vi ville ha. Vi försökte få tjejerna att prata lika mycket som de gör på träningarna- och att de genom det skulle prata lika lite på träningarna som på matcherna. Vi får se hur det går med det...

I tredje perioden så lyckades Pixbo spräcka nollan på vår stabila målvakt och vi lyckades få in ytterligare två mål. Slutresultat 9-1 och en riktigt väl genomförd match.

Jörgen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub