F0506

Kamp mot Kärra & på tjuren

Publicerad 2017-03-26 19:49
Photogrid 1490550503662
Först en spännande match mot Kärra och sedan femkamp på Gökboet

Dagen började med samling nere i Landvetter Idrottshall för en tapper skara tjejer som hade trotsat sommartiden och hittat ner i rätt tid. Dock var dem lite trötta och segstartade men det brukar de vara på morgonmatcherna.

Vi fick igång dem genom en ny liten uppvärmningslek som vi gjorde i ring i omklädningsrummet.

Vi gick igenom laget och pratade om vad vi skulle fokusera på i dag. Ut i hallen för att kolla när 07:orna spelade. Direkt vid slutsignalen så sprang våra tjejer ut på plan för uppvärmning. Efter de sedvanliga ruscherna över plan så tog vi ringen igen och alla tjejerna fick säga vad de skulle göra för att vi skulle göra en bra match. Mycket fokus på "Passa bollen", "Gå in med kroppen", "Springa" och "Kämpa".

Allt detta visade det sig sedan att de gjorde. Stundtals var det mycket bra spel av båda lagen och vårt lag bjöd på en del fantastiska spelsekvenser med fina genomskärande passningar, snygga vändningar och många bra skott på Kärras riktigt duktiga målvakt. I halvlek stog det 1-0 till Wings som sedan blev 2-0 i andra halvlek. Kärra lyckades göra 2-1 och på slutet var det riktigt spännande när vår målvakt fick göra en del riktigt snygga räddningar.

Matchen slutade 2-1 till Wings och båda lagen var rejält nöjda med spelet. Det är alltid kul att möta Kärra och deras ledare berömmer alltid våra tjejer och säger hur duktiga de är. Kul! Detta var säsongens sista seriematch och vi hoppas att alla tjejerna är nöjda med säsongen.

Vi ledare är väldigt stolta över vårt lag och tycker att laget utvecklats enormt mycket under säsongen. Inte minst verkar tjejerna ha kul tillsamman. Det är det viktigaste.

Efter en stunds vila (huruvida tjejerna vilade eller ej vet vi inte...) så träffades vi på Gökboet för avslutningsaktivitet.

Här var det ett rejält spralligt gäng som träffades och ett tag var vi oroliga att de skulle riva stället innan vi ens börjat leka. De roade sig bl a med den nya leken "Låsa in en kompis i litet skåp" samt den andra leken " Få plats med så många som möjligt på en fönsterbräda".

Efter dessa lekar så togs de om hand av 2 st lekledare för att sedan vallas runt på de olika stationerna. De stationerna som tjejerna gjorde var, Tjuren, Gladiatorerna, Sumobrottning och Bungyrun.

Efter dessa stationer var det dags för den avslutande spännande hinderbanan och därefter bjöds det varmkorv och dryck. Extra kul att alla 22 tjejerna kunde vara med på Gökboet!

Seriespelet slut och nu laddar vi för cupspel i april och maj.

Tack för idag!!

/Ledarna

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub