Publicerad 2017-03-12 14:03
Fristad borta

Söndagens bortamatch skulle spelas i Fristad mot Fristad.

Lång väg att åka. Trots det var det många bilar som rullade ut från samlingen mot Fristadshallen.

Många tjejer satt och gäspade i omklädningsrummet innan matchen och det hade nog med att mellon hade tjuvat lite på skönhetssömnen!?

Men när matchen drog igång så verkade dom flesta mycket piggare och vi parkerade oss nere på Fristads planhalva.

Bra passningar och skapligt tryck gav oss en ledning efter 6.38. Vi fortsatte vårat fina spel och tvåan kom nästan exakt 3 minuter senare. Sedan började våra backar bli väldigt offensiva och Fristad fick några farliga kontringar. Men Ida i mål gjorde inga misstag och höll undan.

Även 3-0 kom innan pausvilan.

Mycket snack om att passa bollen mer och spela bredare i andra. Fristad tryckte ihop sig bra när dom försvarade och vi kom också in på en för liten yta och det blev trång och bökigt i anfallszon.

Mer fart på fötterna och bredare spel i andra så skulle detta bli bra mycket bättre.

En rivstart i början på andra perioden och 4-0 direkt.

Även denna perioden var backarna högt upp i banan och vi fick några halvfarliga kontringar på oss. Fast med bra hemjobb och en bra målvakt så löste det sig.

Fick inte upp något högre bolltempo i denna perioden heller men trots det så styrde tjejerna matchen helt och petade in två bollar till och en säker seger med 6-0.

Tack till den fantastiska hejarklacken på läktaren!

Nu får vi sova ikapp under veckan och ladda för nästa helg då det blir betydligt tuffare motstånd i Lindås-05.