Lördagskväll i hallen

Publicerad 2016-10-30 10:50
20161029 182735
Det blev en annorlunda lördagskväll med match mot Ale i F06-serien

Första helgen på höstlovet innebär ofta att många är bortresta men vi lyckades skrapa ihop 11 spelare som var redo att möta Ale F0607. Det snackades mycket i förväg om vilken tuff match det blev förra gången vi möttes, men denna gång hade vi fördel av att vara hemmalag även om vi fick nöja oss med Önnerödshallen.

Det märktes att alla var taggade inför matchen och uppsnacket handlade mest om att ge järnet från början. Det känns som att alla spelare tagit ett stort utvecklingssteg efter sommaren och när alla väljer att lägga i högsta växeln och ligga kvar där så finns det inte mycket som stoppar Wings F0506. Med många fina uppspel och bra passningar stod det 4-0 efter första perioden. Ale kom dock igenom i flera fina kontringar och Juli som fick vakta målet denna kväll gjorde stabila ingripanden.

Andra perioden tog samma form som första, Wings tryckte på med högt tryck hela tiden. Det skapades flera vassa kontringsmöjligheter men ett bra lagarbete av alla spelare gjorde att ledningen utökades till 7-0 innan slutsignalen ljöd.

Kul att se hur alla kämpar tillsammans och låter bollen rulla genom laget!