Lördagsunderhållning!

Publicerad 2017-02-25 17:11
Img 3895
Vårsäsongen har varit fylld med matcher mot Pixbo och idag var det åter igen dags att besöka Mölnlycke idrottshall för en ny drabbning.

Det var 11 glada och spralliga tjejer och som möttes i Mölnlycke idag, vi laddade för att spela i Wallenstamshallen men hamnade i den lite mindre Mölnlycke idrottshall i stället. Vi pratade lite om vad vi gjort bra de senaste matcherna och kom fram till att vi skulle försöka bygga vidare på detta. Sagt och gjort, Wings startade i ett rasande tempo idag. Det är så kul att se spelarna lägga i högsta växel direkt, motståndarna blir alltid lika ställda.

Det var hård Wingspress hela första perioden och efter drygt 12 minuter tog våra tjejer ledningen 1-0. Pressen fortsatte och stare efter 16 minuter kom även 2-0. Men det var ingen som slutade spela för det utan den höga pressen fortsatte även om Pixbo bröt igen ett par gånger men utan att riktigt komma till skott.

I halvtid kunde vi ledare bara berömma och applådera och önska mer av samma spel. Tjejerna själva var nöjda.

Pixbo startade andra perioden lite starkare och tryckte på lite mer. Men stora stunder pressade Wings upp spelet väldigt högt på plan. Trots en lite jämnare andra period stod sig resultatet och matchen slutade 2-0.

Vi ledare njuter att vara en del av detta härliga gäng och det är så kul att se allas utveckling. Hela laget har tagit ett stort utvecklingssteg denna säsong och det märks tydligt i både spelförståelsen och kämparandan. Dagens resultat bottnar i ett suveränt lagarbete där alla kämpar hela vägen och hjälper varandra i alla lägen och mycket glad pepp hördes på bänken. Kul!

Tack för idag och tack till publiken för härligt stöd!