0c124e75 8c4a 424a a5a6 dd87e1a86cb9

Match mot Lerum i 05-serien stod på agendan idag.

Eftersom vi har fått flytta denna matchen så blev det spel i Önnerödshallen.

Inga före oss i hallen så vi var tidiga ute och värmde upp på plan.

Efter lång och bra uppvärmning så var det dags att starta matchen och vi var verkligen på tårna från början.

Vi hade revansch att utkräva på Lerum som lyckades vinna hemma med 4-1 förra gången vi möttes.

Vi pressade högt och jagade Lerums spelarna otroligt bra på deras planhalva under dom första 10-15 minuterna.

Vårat ledningsmål kom också under denna press. Ett snyggt skott utifrån som letade sig in i det bortre hörnet. Skottet kom nog som en överraskning för Lerums målvakt och hon var nog lite skymd. Men välförtjänst ledning med 1-0.

Efter målet så jämnade spelet ut sig och Lerum hade lite chanser även dom under slutet av perioden.

Men vi höll undan bra och gick till vila med ledning.

Andra perioden var mycket jämnare och inget vidare skönspel av något av lagen.

Mycket kamp och jaga boll under dessa långa 20 minuter för våra tjejer.

Lerum hade några farliga chanser när vi inte riktigt var med på noterna.

En skada i en av kedjorna gjorde att vi fick gå ner på 3 backar under slutet av matchen.

Men vi kämpade och slet och hade några halvchanser vi också under perioden men den slutade mållös och vi fick våran revansch mot Lerum.

Bra kämpat tjejer och tack till alla föräldrar som letade sig till hallen och hejade!

Md 1a9f0520 1485 4d5d 95b8 a9c32458fede