Publicerad 2017-10-29 17:46
Innebandy
Skulle tjejerna orka två matcher i rad?

Dagens andra match var mot Älvstranden. Många av tjejerna hade redan spelat en match när de sprang ut på planen så en viss oro för att de inte skulle orka fanns- dock helt obefogad. Bra tempo redan från början. Hela laget spelade så som vi gått igenom och bollen vårdades ofta väl. Backarna vågade passa till varandra och vi fick ofta bra uppspel.

Efter 2:56 in i matchen så kom vårt första mål. Strax därefter, 3:32, kom vårt andra mål. Älvstranden hade en del fina anfall och vår målvakt tvingades till en del fina räddningar. När klockan stod på 6:18 så gjorde vi vårt tredje mål. 3-0 till Wings efter första perioden.

i pausen fick tjejerna beröm för sitt spel och det var allmänt glada miner.

Andra perioden hann knappt börja förrän det stod 4-0. Efter detta mål blev matchen något mer jämn och Älvstranden lyckades göra 1-4 innan andra perioden var slut.

I andra periodpausen fick tjejerna lite tips om att de skulle stå lite närmare sin motståndare i försvar. De gick ut för att spela den sista perioden och den blev riktigt spännande. Älvstranden lyckades göra både 2-4 och 3-4 innan matchen var slut. Spännande och rolig match.