Match nummer ett för dagen - Onsala

Publicerad 2017-10-30 00:33
Första matchen för dagen spelades mot Onsala

Match i arla morgonstund mot Onsala. Inte heller den här gången hann vi öppna upp i hallen innan motståndarna stod utanför hallen och trampade. Det måste vara något speciellt att få komma och spela mot oss i Landvetter.

Onsala har börjat serien starkt i år, så vi visste att vi skulle få en tuff match.
Tufft var det också att få ihop lag helgen innan höstlovet, men som tur var så fick vi låna fyra tjejer från F04, tusen tack för det!

Som vanligt när vi spelar tillsammans med 04:orna så höjer sig våra tjejer ett snäpp. Först perioden spelades i ett hög tempo med många fina passningskombinationer. Tjejerna höll i bollen föredömligt, och vi kunde till största delen hålla spelet uppe på Onsalas planhalva. Belöningen kom också i form av en 2-0-ledning efter första perioden.

Andra perioden tappade vi lite i intensitet, framför allt när det gällde att komma upp på Onsalas backar när de var i anfall.
Tack vare detta, så reducerade Onsala till 2-1, vilket också var resultatet efter två perioder.

Tredje perioden ökade vi tempot lite igen. Tjejerna slet verkligen, för den här matchen ville vi inte förlora. Fortsatt fint spel och vi kunde peta in två bollar till. Matchen slutade välförtjänt med seger 3-1!

Detta var vårt bästa match i år, med kanonbra spel hela vägen från målvakt, genom backar och fram till forwards och center. Bra jobbat alla tjejer!!