F0506

Stundtals riktigt bra mot Lindås och Pixbo

Publicerad 2014-11-09 22:39
En oavgjord och en förlust

Alla tjejer som spelade match idag fick svettband , tack Claes Holmberg för dessa, och de behövdes verkligen. Som det kämpades!

Match mot Lindås

Kul att se att det som vi pratar så mycket om börjar visa sig på matcherna. Spela upp längs sargerna, inga passningar framför egen målvakt. Våga håll i bollen, tjonga inte iväg bollen på vinst och förlust,  titta upp, hitta en lagkamrat att passa till...
Vi skapade många fina lägen , men skotten gick mest på sidan om stolpen eller över ribban.  Även Lindås hade ett par riktigt bra chanser, men Molly i mål hade lite tur, men gjorde också några fina räddningar.  0-0 med mersmak!  Mycket bra kämpat!

Match mot Pixbo

Match på jätteplanen i Wallenstamshallen mot Pixbo som våra tjejer har stor respekt för, och 3:an, hon är jäättebraa.. Men vi kom ut och försökte spela som vi lär på träningarna. Det lyckades stundtals riktigt bra. Passningar, uppspel längs sargerna och lugna ner spelet bakom eget mål . Och springa fick vi göra på denna jätteplan som vi fick spela på i Wallenstamshallen.  Målmässigt var vi med länge, 2-3 med endast några minuter kvar (våra mål av Tuva och Maja) och vittring på 3-3.. Men då kom 2-4 och rasade det ihop totalt och Pixbo kunde göra ytterligare 3 mål väldigt snabbt. Det visar hur viktigt det är att alltid fortsätta spela. Tappar man fokus och slutar springa så går det undan!
Men i det stora hela mycket bra jobbat och många positiva saker att ta med.
Vi måste våga gå lite närmare motståndarna och vara mer på... men det kommer!
slutresultat 2-7

TACK FÖR IDAG!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub