Mix 0508 mot Alingsås

Publicerad 2020-10-24 19:17
2f17d3c3 09aa 4769 9a0f 6422f67f93a2

Wings börjar bra och tar ledningen med 1-0 redan efter 3 minuter igenom Elin B med fint pass från Tindra B.

Alingsås är inte ofarliga dom heller och har några fina chanser men Wings har bra avslut och 2-0 kommer när Fillipa hittar nättaket efter fint inspel av Isola från kanten. Känns som om vi har bra koll på matchen även om vi har tur ett par gånger när Alingsås har öppet mål och missar eller skjuter utanför. Istället för reducering så lyckas vi göra 3-0 från halvaplan med ett riktigt bra skott av Elin B som får öppet skottläge efter bra pass från Maya.

Andra perioden går inte alls som vi vill och vi ligger långt ifrån våra motståndare och låter Alingsås komma upp i anfall gång på gång.

Innan perioden är överhar dom hunnit göra 3-3 och trots en Time out från Wings så hinner dom även med vända på steken till 4-3 innan paus.

Ett av målen kommer tyvärr i PP för Wings också.

Sura tjejer i paus och vi försöker få igång dom och ge direktiv på hur vi ska spela.

Men Alingsås är heta efter vändningen i andra perioden och spelar med stort självförtroende och gör 5-3 tidigt i tredje perioden.

Vi kommer tyvärr inte tillbaka och slår mest bort bollen och kör lite för mycket solo och tiden tickar iväg.

Efter 12 minuter sprattlar vi till och Tindra B gör 5-4 med sitt klassiska "köksvägen". Vi får ett tillfälle att pratat ihop oss när Maja E i målet krockar med en motståndare och behöver pysslas om lite. Vi plockar målvakten och försöker komma i kapp i målprotokollet. En eller två farliga chanser lyckas vi få till innan Alingsås får upp bollen och kan peta in bollen väldigt tveksamt eftersom spelaren står i målområdet. Domaren är av annan uppfattning och målet är godkänt.

Torsk med 6-4. Inte roligt men Alingsås var bra och vi kan mycket bättre och förhoppningsvis kommer vi att lära känna varandra bättre under säsongen.