Mixmatch och revansch mot Steungsund.

Publicerad 2018-12-08 17:08
Stenungsund

Senast mot stenungsund blev det en tuff kamp där vi fick åka hem med en 1-3 förlust. Så nu taggade vi för revansch.

Bra start med ett par fina möjligheter, men Stenungsund fick ta ledningen.
Vi spelade ändå ganska bra och skapade flera chanser och inte långt efter 0-1 lyckades vi peta in kvitteringen.

Ett riktigt bra powerplay från oss som tyvärr inte resulterade i mål, men bra spel och flera fina avslut.

Inför andra ville vi se backar som ligger lite närmare i markering och forwards med mer rörlighet i uppbyggnadsfasen.

Detta fungerade bra i andra men Stenungsund fick flera lägen där de blev ganska rena med vår målvakt och lyckades också få in en ledningsboll innan paus.

I sista perioden gällde det bara att fortsätta jobba med rörliga forwards och med att ligga närmare deras spelare. Lite mer precision i passningsspelet och så vänder vi på steken…

Precis så blev det 2 mål och ledning 3-2. I slutet pressade Stenungsund med 6 mot 5 och sista halvminuten dessutom med 6 mot 4 då vi åkte på en utvisning. Men tjejerna kämpade väl och redde ut det hela.