Publicerad 2016-10-22 13:24
Img 3495
Så var det lördag igen och dags för match hemma i Landvetter idrottshall.

Dags för årets anda match i F06-serien. Återigen en hemmamatch och denna gång kom Lindome F06/07 på besök. Vi ledare rabblade våra vanliga mantran under uppsnacket; titta upp, våga hålla i bollen och gå själv, passa och använd backarna och glöm inte att kämpa och ha kul!

Det blev en flygande start på matchen med både 1-0 och 2-0 på 2 minuter. Och sedan fortsatte matchen med ett hårt Landvettertryck. Lindome kom igenom i några kontringar men vår målvakt Juli var med på noterna. I halvtid visade resultattavlan 6-0.

Hela andra perioden spelade Lindome med 6 utespelare och deras försvar blev tätare och anfallen kom lite tätare men Landvettertrycket bestod även i denna period. Wings lyckades peta in ytterligare två bollar i Lindomes mål. Matchen slutade 8-0.

Riktigt roligt att se hur fint våra tjejer spelar runt bollen, så många bra passningar och härliga kombinationer och många försök till avslut från alla spelare. En härlig laginsats idag och bra jobbat av samtliga spelare!

En stor eloge till Lindome också vars spelare kämpade hela matchen och inte vek ner sig trots att bollarna rullade in i baken.