Publicerad 2015-11-21 12:47
Ny bortaseger.

Lördag förmiddag och dags för ny omgång i F06-serien med match i Vallhamra sportcenter mot Partille IBS.

Laguppställningen såg inte riktigt ut som den brukar utan spelarna fick en liten utmaning i att spela på positioner de inte är lika så trygga på för att utmana dem lite och för att få dem att ännu mer förstå att alla spelare och alla positioner är viktiga.

Det blev en lite avvaktande start där alla fick känna sig för och hitta sin roll men efter 10 minuter i första perioden stod det 0-3. Våra anfall gav utdelning och även om Partille kom igenom i några kontringar så var Tuva i mål med på noterna och det blev aldrig några riktigt farliga chanser. o-3 var resultatet efter första perioden.

I andra perioden tog målskyttet ännu mer fart och slutresultatet blev 0-8 till Wings. Vi fick nöjet att se många fina passningar och ett av målen byggde på riktigt fint lagspel där alla var på plan var med i passningsspelet som ledde till mål. Riktigt kul att se! Juli som stod målvakt fick göra några fina ingripande men på det stora hela spelades större delen av matchen på Partilles planhalva.

Härligt jobbat av laget idag och tack för det fina publikstödet!