Och endast Flickor 05/06 var vakna...

Publicerad 2016-12-11 14:43
Tidig drabbning mot Lerum

Idag fick tjejerna gå upp tidigt och skaka av sig gårdagen nobelfestligheter. Idag var det dags för fest av annat slag- innebandyfest!

Vi träffades 07:45 vid gamla pendeln och begav oss mot Lerum. Väl på plats gjorde vi oss matchredo och fick en lång och härlig uppvärmning.

Vi hade talat om att pressa högt upp i plan innan match och när matchen drog i gång så gjorde tjejerna som vi hade sagt. Det var bara det att Lerums tjejer hade nog pratat om samma sak. Detta gjorde att det var tight och jämnt hela första halvlek. Stundtals var det bra tempo och det var mycket chanser åt båda hållen. Tur att vi hade "Väggen" Tuva i mål idag som räddade oss många gånger.

I paus snackade vi igenom en del saker som vi skulle tänka på i andra halvlek och halvleken hann knappt börja innan vi gjorde 1-0. Efter målet så var det ungefär samma spel som i första halvlek. Bra tempo och många chanser åt båda hållen. "Väggen" i mål höll tätt och matchen slutade 1-0 till oss. Borta eller Hemma verkar inte spela någon roll och det beror säkert mycket på att vår fantastiska publik stöttar oavsett vart vi spelar. Idag kunde man roa sig med att räkna hemmapubliken och bortapubliken och komma fram till att det var lika många i Wingsklacken som i Lerumklacken. Bra jobbat "Klacken". Hoppas ni uppskattade underhållningen.