Referat från dagens match

Publicerad 2015-03-22 19:43
Sista seriematchen för säsongen!

08:15 samlades 12 tjejer i Landvetter idrottshall. Alla var pigga och spelsugna.

Efter en väl genomförd uppvärmning blåste domaren, som idag var ensam då hennes domar kollega blivit sjuk, igång matchen. Kärra pressade på bra i början men vi försvarade oss väl. Molly fick göra ett antal fina räddningar i början av matchen och vi fick förlita oss till kontringar i början. Även fast vi var hårt pressade så lyckades vi förhindra att passa in bollen i mitten av plan utan vi passade bollen längs sargen . Efter några minuter jämnar spelet ut sig och vi börjar få ordning på vårt spel. Vi lyckas få till några bra målchanser. Kärra bryter en kontring och får en stolpträff. Strax därefter räddar Molly i målet. Vi skapar en bra målchans men Kärra försvarar sig bra. Strax därefter driver Wings upp bollen men även denna gång lyckas Kärra avbryta vårt anfall.

Båda lagen springer mycket och det är bra spel. Vi får än en gång på ett skott mot Kärras mål men utan att bollen går i mål. Nu har vi spelat halva halvleken och vi lyckas göra 1-0. Dock är det lite oklart vem som gjorde målet. De inblandade var Ida, Lillie och Astrid.

Efter målet blir det lite rörigt framför vårt mål men Molly räddar snyggt. Frislag till oss och bollen förflyttas till Kärras planhalva.

Kärra får tag i bollen och lyckas få till ett långskott som Molly räddar.

I första halvlek har vi haft många fina öppnande passningar som skapat en del målchanser.

Halvleken blåses av och båda lagen har kämpat bra. Wings leder med 1-0. Domaren har skött sig bra trots att hon dömer ensam.

I paus är tjejerna trötta men nöjda med spelet. Vi gör ett målvaktsbyte. Ida ställer sig och Molly får spela ute. Efter bara några sekunder av den andra halvleken så lyckas Kärra göra 1-1 och strax därefter gör de även 2-1. Vi viker inte ner oss för detta utan fortsätter kämpa på med vårt fina spel. Båda lagen har bra anfall och båda lagen får till en hel del bra kontringar. På en av kontringarna får Kärra till en ribbträff och på efterföljande retur lyckas Ida göra en snygg räddning. Ida har en hel del att göra i vårt mål och gör ett flertal fina räddningar.

Trots att vi periodvis pressar på bra mot Kärras mål lyckas vi inte få in något mer mål och resultatet 1-2 står sig matchen ut. Vi genomför matchen på ett bra sätt och vi hoppas att publiken tyckte det var en underhållande serieavslutning.