Publicerad 2014-12-07 11:36
Image5
Match mot Kärra med många målchanser...

Kärra - Wings

Senast vi mötte Kärra blev det en ganska målrik historia och tyvärr förlust. Dags för revansch...

Vi pratade mycket om rörelse och att spela upp längs sargerna. Började riktigt bra och vi skapade några fina chanser.

Kärra var effektiva och kunde ta ledningen.Maja i mål gjorde en kanonräddning, men returen landade rakt framför en Kärra-tjej som inte tvekade.

Vi fortsatte dock på den inslagna vägen med fina uppspel och skapade massor med chanser. Kärras målvakt var rena väggen och våra tjejer blev lite frustrerade..

I paus fortsatte vi prata om vikten av snabba uppspel längs sargerna, in framför mål när vi kommer upp i anfall. Det där med att gå in framför mål verkar dock vara svårt.. :-)

Mängder med målchanser, Tuva hade säkert 15 skott, och även våra övriga anfallare skapade chanser på löpande band, men icke!

Våra backar spelade bra och rensade bort allt så dagens målvakter fick en ganska lugn morgon.

När tiden började rinna ut så kom den så äntligen. Kvitteringen!

Bra spel, många chanser. En grym målvakt i Kärra. Slutresultat 1-1

Bra jobbat!

Marstrand-Wings

Idag stod tjejerna inför en tuff uppgift, match mot Marstrand som vunnit alla sina tidigare matcher, och inte släppt in ett mål hittils.
Inspirerade av VM-matchen från igår, så körde vi igång i högt tempo direkt, och överraskade nog motståndarna lite.
Efter några minuter så kom dock Marstrand igång ordentligt och det blev ett stort tryck mot duktiga Ida i mål, som fick det svettigt.
Efter 7-8 minuter kom så Marstrands 1-0 mål, vilket var rättvist. De fortsatte trycka på, och hade 3-0 efter ca 13 minuter.
Trots detta så kämpade tjejerna faktiskt riktigt bra och ville inte ge upp. Vi lyckades också till slut att spräcka Marstrands nolla, och blev första lag att göra mål på dem, 3-1!
Marstrand fortsatte trots detta att trumma på, och i halvlek så stod det till slut 5-1.

I halvlek bytte vi målvakt, och Maja E fick hoppa in mellan stolparna. Maja fick direkt göra några fantastiska räddningar, och vi lyckades freda målet ända fram till 13:e minuten, då tyvärr Marstrand fick in 6-1.
Detta verkade bli slutresultat, men Marstrand fick även in 7-1 i 20:e minuten.

Det fanns kanske några få enstaka gånger vi stod lite för mycket stilla,
men vi tränare vill passa på att berömma våra tjejer som aldrig gav upp och slet och sprang matchen igenom, trots ett tufft motstånd.
Bra kämpat Stella, Lillie, Emmie, Emma H, Ida, Maja E, Elma, Nellie, Emma W (lånad från 07:orna!) och Annie!